TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

JBL-klassiker får en lillebror

JBL utvider sin vellykkede klassiker-serie med minimodellen L52 Classic, som er lett å flytte på.

JBL har hatt suksess med sine retro-modeller, som er nyfortolkninger av klassiske modeller fra tiden da alle JBL-høyttalere var Made in USA. De har også gjort et godt inntrykk på sjefsredaktøren, gjentatte ganger. Det skjedde både med JBL L100 Classic og JBL  L82 Classic. Nå utvider JBL serien med en ny liten sak, og den er virkelig liten.

Råfet retrohøyttaler JBLs klassiske bestselger er reinkarnert i en av de festligste høyttalerne vi har hørt på lenge.

JBL L52 Classic er på størrelse med et A4-ark og veier bare fem kilo. Men den utstråler fortsatt klassisk JBL – med et kabinett i valnøttfiner og selvfølgelig den velkjente skumfronten, som fås i svart, blå og (retr)oransje.

JBL L52 Classic kan fås med frontskum i tre farger. Men oransje er og blir klassikeren. (Foto: JBL)

L52 Classic er en toveis-bassreflekshøyttaler med 5,25″ bass/mellomtonenhet og 20 mm titanium-domediskant med waveguide. Det er hull til skruer på baskiden slik at høyttaleren kan monteres på veggen.

Prisen er fortatt ikke fastsatt, men den kommer til å ligge mellom 10.500 og 11.500 kr for et par, når de kommer til landet i siste halvdel av oktober. Vi har allerede bestilt et par til testing.

JBL Synthesis-produktside

Legg igjen en kommentar

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.
Lyd & Bilde