Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

JBL-klassiker får en lillebror

JBL utvider sin vellykkede klassiker-serie med minimodellen L52 Classic, som er lett å flytte på.

JBL har hatt suksess med sine retro-modeller, som er nyfortolkninger av klassiske modeller fra tiden da alle JBL-høyttalere var Made in USA. De har også gjort et godt inntrykk på sjefsredaktøren, gjentatte ganger. Det skjedde både med JBL L100 Classic og JBL  L82 Classic. Nå utvider JBL serien med en ny liten sak, og den er virkelig liten.

Råfet retrohøyttaler JBLs klassiske bestselger er reinkarnert i en av de festligste høyttalerne vi har hørt på lenge.

JBL L52 Classic er på størrelse med et A4-ark og veier bare fem kilo. Men den utstråler fortsatt klassisk JBL – med et kabinett i valnøttfiner og selvfølgelig den velkjente skumfronten, som fås i svart, blå og (retr)oransje.

JBL L52 Classic kan fås med frontskum i tre farger. Men oransje er og blir klassikeren. (Foto: JBL)

L52 Classic er en toveis-bassreflekshøyttaler med 5,25″ bass/mellomtonenhet og 20 mm titanium-domediskant med waveguide. Det er hull til skruer på baskiden slik at høyttaleren kan monteres på veggen.

Prisen er fortatt ikke fastsatt, men den kommer til å ligge mellom 10.500 og 11.500 kr for et par, når de kommer til landet i siste halvdel av oktober. Vi har allerede bestilt et par til testing.

Annonse

JBL Synthesis-produktside

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.