TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

JBL 4329P Studio Monitor med innebygget forsterker

Større trådløs JBL-høyttaler.

forfatter
Publisert 23.01.23 - 14:04

Den meget kompakte og trådløse JBL-høyttaleren, 4305P tok oss med storm i 2022. Den er liten nok til å skli inn i bokhyllen, og potent nok til at den fyller stuen med lyd.

Men for noen er den for liten. Det er tross alt begrenset hvor mye lyd, og ikke minst hvor mye bass man får ut av en så liten høyttaler. Den større 4329P, vil derfor være et bedre valg for de som ser fordelene med et par trådløse høyttalere, som er gode nok til å erstatte et stereoanlegg.

Et større kabinett med plass til et 20 cm JW200P basselement, paret med en 25 mm 2409H kompresjonsdriver i diskanten og 300 w totaleffekt gir nok et langt mer voksent lydbilde.

4329P Studio Monitor. Foto JBL

Den 20 cm store fibermembranen i basselementet, har hele 250 w effekt til rådighet, mens diskantelementet får 50 w effekt. Alt styrt av en DSP-krets.

Høyttalerne har alle tilkoblinger plassert på et panel bak. Hvor man finner en optisk digital inngang, en analog lydinngang og en USB-inngang. Høyttalerenes innebyggede DAC, støtter opptil24-bit/192 KHz lyd, også MQA-filer (Tidal Hi-Fi), og de er forberedt for å styres fra en Roon-klient.

Det er også en ethernetinngang for kablet tilkobling til nettverket, samt kombinert XLR/TRS-kontakt. JBL-høyttalerne støtter Wi-Fi via Google Chromecast, Apple AirPlay 2 – og de har i tillegg Bluetooth 5.3 med aptX-støtte.

HDMI er omtrent det eneste de mangler, men siden de fleste tv-er har en optisk digital utgang, kan tv-lyden kobles over høyttalerne om man ønsker det.

JBL 4329P i sort og valnøtt. Foto JBL

 

JBL 4329P er salg først i andre kvartal 2023, priset til 4500 USD for paret (estimert til 50.000 kr), og de kan leveres med JS-80 gulvstativer som ekstrautstyr.

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ Måned

kr 119,00

KJØP

LB+ Uke

kr 59,00

KJØP
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.

JBL 4305P Studio Monitor

Trådløs studiolyd hjemme

Et par høyttalere som disse, er den enkleste måte å skaffe seg god lyd på.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
lbpluss
Raidho har forbedret sin fineste høyttaler En av de lekreste high-end-høyttalerne vi vet om har fått sin arvtaker.
lbpluss
HomePod er det nye stereoanlegget Apples HomePod-høyttaler er virkelig engasjerende å lytte til, når den ikke lytter til deg - og en er god, men to er enda bedre.
lbpluss
Lytt til den nyeste podcast-episoden! I denne episoden snakker vi om hvorfor hi-fi med retrodesign er populært. Vi diskuterer også 50-årsjubileet til Pink Floyd legendariske album "Dark Side of The Moon", også har vi testet high-end musikkstrømmere. Tesla Model S Plaid for også gjennomgå av Geir, som har testet den.
lbpluss
Komplett stereoanlegg på liten plass Større trådløs JBL-høyttaler.
lbpluss
Musikalsk hyllest til Italias fiolinmakere Sonus faber fornyer Homage-serien
Følg Lyd & Bilde