Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

JBL 4329P Studio Monitor med innebygget forsterker

Større trådløs JBL-høyttaler.

Skrevet av / 23.01.23 - 14:04
JBL 4329P Studio Monitor med innebygget forsterker

Den meget kompakte og trådløse JBL-høyttaleren, 4305P tok oss med storm i 2022. Den er liten nok til å skli inn i bokhyllen, og potent nok til at den fyller stuen med lyd.

Men for noen er den for liten. Det er tross alt begrenset hvor mye lyd, og ikke minst hvor mye bass man får ut av en så liten høyttaler. Den større 4329P, vil derfor være et bedre valg for de som ser fordelene med et par trådløse høyttalere, som er gode nok til å erstatte et stereoanlegg.

Et større kabinett med plass til et 20 cm JW200P basselement, paret med en 25 mm 2409H kompresjonsdriver i diskanten og 300 w totaleffekt gir nok et langt mer voksent lydbilde.

4329P Studio Monitor. Foto JBL

Den 20 cm store fibermembranen i basselementet, har hele 250 w effekt til rådighet, mens diskantelementet får 50 w effekt. Alt styrt av en DSP-krets.

Høyttalerne har alle tilkoblinger plassert på et panel bak. Hvor man finner en optisk digital inngang, en analog lydinngang og en USB-inngang. Høyttalerenes innebyggede DAC, støtter opptil24-bit/192 KHz lyd, også MQA-filer (Tidal Hi-Fi), og de er forberedt for å styres fra en Roon-klient.

Det er også en ethernetinngang for kablet tilkobling til nettverket, samt kombinert XLR/TRS-kontakt. JBL-høyttalerne støtter Wi-Fi via Google Chromecast, Apple AirPlay 2 – og de har i tillegg Bluetooth 5.3 med aptX-støtte.

HDMI er omtrent det eneste de mangler, men siden de fleste tv-er har en optisk digital utgang, kan tv-lyden kobles over høyttalerne om man ønsker det.

JBL 4329P i sort og valnøtt. Foto JBL

 

JBL 4329P er salg først i andre kvartal 2023, priset til 4500 USD for paret (estimert til 50.000 kr), og de kan leveres med JS-80 gulvstativer som ekstrautstyr.

JBL 4305P Studio Monitor

Den perfekte allroundhøyttaleren

Et par høyttalere som disse, er den enkleste måte å skaffe seg god lyd på.

Les videre
Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilbud i samarbeid med vår kommersielle partner Prisjakt.no

Allerede abonnent? Logg inn eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

Våre L&B Home abonnement finner du her.

Live podcast-episode fra Elkjøp Campus

Nye utendørshøyttalere for sommersesongen

PMC senker prisen på skikkelig bass

Her er Lyngdorfs nye høyttaler

Vi hørte Linns nye høyttaler

Nå lager de høyttalere også

Scroll to Top