Høyttaler

Med hele 10 nye høyttalere slår Jamo på stortrommen når de lanserer høyttalere, til hi-fi og hjemmekino.
forfatter

Danske Jamo er mer enn en fordums storhet. De lager fremdeles høyttalere det er verdt å lytte på. Derfor tror vi den nye Concert Series kan være et interessant bidrag til mangfoldet der ute.

Serien består av 10 modeller, gulvstående, senter og bokhyllehøyttalere, med karakteristiske buede kabinettsider, som leveres i flere utførelser.

Høyttalerne er utviklet av Kieron Dunk, som tidligere har jobbet for Mission, Denon, Cyrus, Infinity og Klipsch – og kan litt av hvert om høyttalere.

C97_10

Concert Series på 10 modeller består av tre gulvstående modeller kalt C 109, C 97 og C 95, samt tre bokhyllemodeller kalt C 103, C 93 og C 91), to senterhøyttalere kalt C 10 CEN og C 9 CEN – samt to surroundhøyttalere kalt  C 10 SUR og C 9 SUR.

De tre mest påkostede modellene – C108, C103 og C 10 CEN, kan leveres i en håndpåført glanset lakk som krever 12 steg før dybden i lakken kommer frem.

C10CEN_8

Høyttalerne bruker noe Jamo kaller Evolved Hybrid Composition Conical Cones (HCCC), som er menbraner like stive som aluminiun eller titan, men med transientresponsen og dempingen til fibermembraner.

Norske priser er ikke kjent, men Concert Series skal være i butikkene i høst.

Jamo-Concert-Series

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.