Multirom

Få kontroll over avspillingen på Sonos-anlegget uten å rote etter mobil eller nettbrett.
forfatter

Sonos multiromshøyttalere er praktiske, med mobilen i hånda er det lett å styre underholdningen i hele huset. Men til tider merkes savnet av en fjernkontroll eller en fysisk knapp man kan trykke på.

Et slikt produkt er iPort Xpress. Det er snakk om et løst kontrollpanel kan plasseres på veggen eller kjøleskapsdøra, siden det er magnetisk. Det er ikke Sonos selv som står bak, men iPort xPress er at av de første produktene som er utviklet under Sonos «Endorsed Partner Integration Program».

Det løse Sonos-panelet iPort xPress kan plasseres overalt. Foto: iPort Products

Kontrollpanelet kobler seg til husets trådløse nettverk, og settes opp med en mobil-app. iPort xPress er batteridrevet og skal lades ca 2 ganger årlig ved normalt bruk.

Prisen er 1.100 kroner

iPort products

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.