Nyhet

Ny Symfonisk bordlampehøyttaler fra IKEA og Sonos

Bordlampehøyttaleren i Symfonisk-serien blir erstattet med en hvor du kan velge både sokkel og lampeskjerm om hverandre.
IKEA Symfonisk bordhøyttaler(3)
forfatter

Symfonisk-serien er IKEA-høyttalere laget i samarbeid med Sonos. De brukes sammen med Sonos-appen, og kan inkluderes i et multiromsoppsett sammen med Sonos-høyttalere.

Høyttalerne kobles til det trådløse hjemmenettverket og kan brukes alene, eller sammen med andre Sonos-produkter, inkludert de fra Symfonisk-serien. Alternativt kan Symfonisk-høyttalerne også brukes som bakhøyttalere sammen med en Sonos lydplanke. Som for eksempel den helt nye Sonos Beam (Gen 2).

IKEA Symfonisk bordhøyttaler
Symfonisk-serien til IKEA styres med Sonos-appen og kan også brukes sammen med Sonos-høyttalere. Foto: IKEA

Ny Symfonisk bordhøyttaler

Symfonisk-serien har ulike høyttalermodeller, blant annet en bordlampe med lyd. Det er denne som nå blir ny.

Den nye Symfonisk bordlampehøyttaleren, som for eksempel kan brukes på nattbordet eller hjørnebordet i stuen, har ikke lenger fot og lampeskjerm i samme eske. I stedet selges de to separat, slik at kundene kan tilpasse lampen etter eget behov. Velg mellom svart eller hvit versjon av lampefoten, samt to lampeskjermer i forskjellige stiler og farger: En tekstilskjerm eller en glasskjerm, enten svart eller hvit. Dermed kan lampehøyttaleren bedre tilpasses folks individuelle hjem.

IKEA Symfonisk bordhøyttaler(6)
Symfonisk bordlampehøyttaler. Foto: IKEA

Den nye lampa støtter også et bredere utvalg av lyspærer takket være en ekstra E26/E27-sokkel som følger med.

Lampehøyttaleren har dessuten fått en ny bølgeleder (waveguide), som skal spre lyden bedre og jevnere i rommet. Slik at man får mest mulig lik lyd uansett hvor du står i forhold til høyttaleren.

Symfonisk Bordlampehøyttaler: Pris og tilgjengelighet

Den nye IKEA Symfonisk bordhøyttaleren kan kjøpes fra 11. november, og prisen bli 1299 kroner for kun høyttaleren. Inkludert lampeskjerm er prisen 1499 og 1699 kroner for henholdsvis skjerm i tekstil og glass.

ikea.no

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.