Høyttalere for tak og vegg

Innfelte høyttalere blir mer populært, og utvalget øker.
Annonse
Annonse
forfatter

Når Sonus faber lager innfellingshøyttalere er det lov å ha visse forventninger. Høyttalerne i Sonetto, Olympica og Heritage-serien, har overbevist oss i tester, og derfor er innfellingshøyttalere fra samme produsent, interessant også for de som er opptatt av god lyd.

Vi har tidligere skrevet om Palladio-serien for innfelling, hvor mye av teknologien er hentet fra Olympica-serien. De kalles Palladio Level 6, og er meget påkostet, med trefinerfnish på frontene.

Level 5 PC563P for takmontering

Level 5 er mer prisgunstige varianter basert på Sonetto-serien, hvor prisene starter på 4500 kr for takhøyttalerne, og 6800 kr for vegghøyttalerne. Palladio Level 5 består av to toveis vegghøyttalere. Den ene med én 6,5-tommers bass, og Sonus fabers DAD-diskantmodul, den andre er en toves med en ekstra 6,5-tommers bass.

Level 5 PW-562 for veggmontering

Høyttalerne leveres for enkel montering i en innfellingsnisje, og med magnetiske griller. De er montert på en åpen bakramme, og det finnes også en subwoofer for innfelling.

Level 5 PW-562 bak, nisjemål: 192 x 299 mm, dybde: 101 mm

Selv de små takhøyttalerne leveres med DAD-diskanter, samme som øvrige modeller i Sonetto-serien, og de runde innfellingshøyttalerne kan leveres med runde griller, men kan også brukes med firkantede grlller.

Palladio PC-562 takhøyttaler

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Les også

Take off for Sonys droneprosjekt
Det nye selskapet har overtatt kameradivisjonen til Olympus.
På tide å tenke Leica for video også.
Adobe slipper Lightroom for Apples nye Mac-er med M1-prosessor.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Acers chromebook-nyheter har mer kraft enn mange PC-bærbare.
Dårlig batteri på Sonos Move? Nå kan du skifte det selv.
Samsungs nye trådløse ørepropper kommer med intelligent aktiv støyreduksjon.
Likt som i fjor kommer årets Samsung Galaxy S-serie i tre forskjellige utgaver: Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra.
Sonys enorme videovegg kommer nok ikke inn i stua med det første, men det kan godt hende du får se den i aksjon likevel!
Forsterker kampen mot Sonos, med Sound Bar 550.
Anvendelig 35mm for Sony fullformat
Eksternt grafikkort gir den kompakte bærbare ekstra krefter til spill både hjemme og ute.
Raskere grafikk, raskere CPU, raskere skjerm.
Earins nye øresnegler lover bedre bass og lydkvalitet enn konkurrentene.
Ny infotaimentskjerm dekker hele dasbordet
LG Display tilbyr flere nye OLED skjermstørrelser i 2021, deriblant en etterlengtet 42-tommer. Spørsmålet er hvilken av TV-produsentene som biter på først?