Nyhet

Høyttalere for tak og vegg

Innfelte høyttalere blir mer populært, og utvalget øker.
forfatter

Når Sonus faber lager innfellingshøyttalere er det lov å ha visse forventninger. Høyttalerne i Sonetto, Olympica og Heritage-serien, har overbevist oss i tester, og derfor er innfellingshøyttalere fra samme produsent, interessant også for de som er opptatt av god lyd.

Vi har tidligere skrevet om Palladio-serien for innfelling, hvor mye av teknologien er hentet fra Olympica-serien. De kalles Palladio Level 6, og er meget påkostet, med trefinerfnish på frontene.

Level 5 PC563P for takmontering

Level 5 er mer prisgunstige varianter basert på Sonetto-serien, hvor prisene starter på 4500 kr for takhøyttalerne, og 6800 kr for vegghøyttalerne. Palladio Level 5 består av to toveis vegghøyttalere. Den ene med én 6,5-tommers bass, og Sonus fabers DAD-diskantmodul, den andre er en toves med en ekstra 6,5-tommers bass.

Level 5 PW-562 for veggmontering

Høyttalerne leveres for enkel montering i en innfellingsnisje, og med magnetiske griller. De er montert på en åpen bakramme, og det finnes også en subwoofer for innfelling.

Level 5 PW-562 bak, nisjemål: 192 x 299 mm, dybde: 101 mm

Selv de små takhøyttalerne leveres med DAD-diskanter, samme som øvrige modeller i Sonetto-serien, og de runde innfellingshøyttalerne kan leveres med runde griller, men kan også brukes med firkantede grlller.

Palladio PC-562 takhøyttaler

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.