Høyttalere for hjørneplassering

De nye hjørnehøyttalerne fra Cornered Audio kan passe bra der det er trangt om plassen.
forfatter

Danske Cornered Audio produserer sine egne patenterte hjørnehøyttalere. Og hva er nå det? Jo, det er høyttalere som på diskré vis kan monteres uten beslag i hjørnet, på vegg eller i taket. Vanlige høyttalere låter ikke spesielt bra med en slik plassering, men Cornered Audios variant er laget spesielt for å prestere optimalt akkurat der.

C3 er deres hittil minste modell, men med et 4 tommers «ultra long-throw» basselement fra Peerless og en 25mm Vifa silkedome diskant, spiller C3 likevel som en stor høyttaler i følge Hans V. Madsen fra Cornered Audio. C3 kan brukes til både Hi-Fi eller hjemmekino, og takket være hjørnets akustiske forsterkning behøves ikke en stor forsterker for å fylle rommet med lyd. En velegnet bakhøyttaler til trange hjemmekinoer?

Kabelterminalene er skjulte bak fronten slik at ledningene kan trekkes diskré opp langs hjørnet av veggen. då hörnet hjälper upp känsligheten behöver den bara en mindre förstärkare för att fylla rummet med ljud. Selve kabinettet er laget av ABS hardplast, med en front av MDF.

C3 kommer i svart og hvitt och koster ca 1.500 kroner per stykk.

www.hifi-agenten.se

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Sven Bilen


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.