Høyttalere

Aether Cone velger passende musikk til situasjonen.
Annonse
Annonse
forfatter

Mens mange strømmetjenester er flinke til å foreslå musikk vi ved høy sannsynlighet liker, ser de gjerne ikke sammenhengen musikken skal spilles i. Dermed kan man fort få Odd Børretzen i treningsstudioet og Rage Against the Machine til frokost – med påfølgende kaffe i vrangstrupen.

Høyttaleren som lærer
Den smarte høyttaleren Aether Cone vet derimot forskjellen. Høyttaleren kan tilkobles hjemmenettverket eller et mobilt nettverk via Wi-Fi og spiller musikk fra strømmetjenester, podkaster og det personlige musikkbiblioteket. Den har en innebygd digital hjerne som lager spillelister basert på vaner.

I begynnelsen må lytteren fortelle Cone hva den skal spille, enten med stemmen eller via en app. Den innebygde programvaren vil deretter kartlegge bruksmønster, deriblant sted, tid og lydnivå, og tegner et kart over sammenhenger, som etter hvert vil gjøre a høyttaleren finner frem til den perfekte sangen i enhver gitt situasjon. I hvert fall i teorien.

Bærbar
Aether Cone er bærbar, og det innebygde batteriet har 8 timers spilletid.

Høyttaleren lanseres i løpet av sommeren, men det ser ikke ut til å være noen norske forhandlere. Prisen i USA blir 399 dollar, rundt 2.400 kroner.

Annonse

aether.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Med Samsungs nye projektorer kan du få et kjempedigert bilde, rett på veggen hjemme i stua.
Dette er den moderne surroundforsterkeren for deg som ønsker virkelig god lyd i hjemmekinoen, men som er edruelig med pengebruken.
Med absolutt alle funksjoner man trenger, gir Marantz NR1711 store hjemmekinoopplevelser fra et slankt og lekkert format.
Denon har aldri laget en bedre surroundforsterker, enn jubileumsmodellen AVC-A110.
Der hvor andre jukser til et 4K-bilde fra et HD-panel, har Sony-projektorene ekte 4K-paneler. Nå kommer to viktige modeller med den nye X1-prosessoren for bildebehandling i toppklasse.
Med trådløse bakhøyttalere og aktiv subwoofer lover Sony-anlegget heftige lydopplevelser.
Nå kommer en spesiell Final Fantasy-utgave av Panasonics kompakte gaming-lydplanke SC-HTB01. Også kjent som SoundSlayer.
Vi loves masse fylde og bass med den kompakte lydplanken SC-HTB490, med trådløs subwoofer.
Oppdaterer dronen med 1'' kamera og 5.4K-video.
Hittil hemmeligholdt rapport avslører at Huawei hadde ubegrenset tilgang til alle samtaler i nederlandsk mobilnettverk.
Får dessuten 5G og 12,9" Liquid Retina XDR-skjerm.
Endelig kommer det en smart brikke til Apple-brukere, så man kan finne nøklene sine!
Samt 4K HDR og Dolby Vision for bedre bilde.
Touch ID, bedre lyd, 4,5K-skjerm og flere farger.
Sony FE 14mm F1.8 GM
Kjenner du noen som er hekta på Lego-Mario? Nå får han selskap av broren Luigi.
Nå kan du snart bestille Volkswagen ID.4 med firehjulstrekk. Og kanskje oppgradert stereo?
Fitbit lanserer nå Luxe, et praktisk og stilig aktivitetsarmbånd som skal hjelpe deg med å ta godt være på helse og velvære.
Samsungs nye TV-tjeneste byr på direktesendte TV-kanaler helt gratis.
Velkommen til Utmark: Briljant sort komedie eller banal russerevy?