Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

High-End 2023: Linn 360

Minimalistisk anlegg blant de beste på messen.

Skrevet av / 19.05.23 - 16:03
High-End 2023: Linn 360

De gulvstående Linn 360 er ikke helt nye, men det er første gang jeg har sett og hørt dem i levende live. Høyttalerne ser mye bedre ut i virkeligheten enn på bilder, og uansett hva slags fordommer man måtte ha mot Linn-høyttalere, tror jeg de blir gjort til skamme av et par 360.

Her er de koblet til en Klimax DSM, en strømmeforsterker, samt en Klimax LP12.

Uansett materiale, skapte Linn-høyttalerne et stort lydbilde med gnistrende dynamikk, med dypbassegenskaper som kunne gjøre en målløs.

To 22 cm basselementer med med membraner i aluminium og magnesium, sørger for kraft og dybde. Over dem sitter en plate med tre elementer. En 19 cm bass/mellomtone, en 6,4 cm mellomtonedome med karbonfibermembran, og i midten en 19 mm diskant med berylliummembran.

Det spiller enormt bra, det må jeg medgi, men det koster også. Høyttaleren starter på 55.000 Euro for et par, og da mangler du Klimax DSM og platespilleren på bildet.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilbud i samarbeid med vår kommersielle partner Prisjakt.no

Allerede abonnent? Logg inn eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

Våre L&B Home abonnement finner du her.

Live podcast-episode fra Elkjøp Campus

Nye utendørshøyttalere for sommersesongen

PMC senker prisen på skikkelig bass

Her er Lyngdorfs nye høyttaler

Vi hørte Linns nye høyttaler

Nå lager de høyttalere også

Scroll to Top