Nyhet

High-End 2023: Dali Epikore 11

Basert på flaggskipet Kore.

Dali Epikore 11 er så tett opp til bestillingen vi kom med i testen av flaggskipet Dali Kore, at det neppe kan være tilfeldig. Da ba vi mer enn antydet, om at Dali laget en mindre modell, en som er litt enklere er å få ut av kassene, enklere å plassere, og ikke minst billigere.

Med Epikore 11 ser det ut til at våre bønner er hørt.

Den slanke jubileumsmodellen er en 4,5-veis konstruksjon, hvor det meste er godt kjent fra testen av Kore. Elementene er laget på samme måte, med Dalis SMC magnetsystem (SMC Gen-2), og en 35 mm diskantdome i kombinasjon med en 55 x 10 mm bånddiskant.

EVO-K modulen med dome- og bånddiskant.

En 6,5-tommers mellomtone med SMC Gen-2, sitter under EVO-K modulen, og bruker en papir- og trefibermembran, med fire 8-tommers basselementer plassert over og under på den buede frontbaffelen.

I likhet med Kore, har Epikore justerbare føtter på undersiden, gullbelagte terminaler i messing, og støpte frontbafler.

<
>

Epikore 11 vil bli tilgjengelig i tre utførelser (Gloss Black, High Gloss Maroon, High Gloss Walnut), og i butikkene i august i år, til 40.000 Euro for et par. Cirka halvparten av Kore.

Les også Enestående lydkvalitet Dali Kore koster nesten én million, heldigvis kan man høre hvorfor.
Les videre
Exit mobile version