Waterfall Audio HFM 2.1:

Waterfall Audios nye Serio-oppsett lover kraftig lyd fra en lekker og plassbesparende høyttalerløsning.

Waterfall Audio (de med glasshøyttalerne) er best kjent for kostbare gulvhøyttalere, men nå kommer nye produkter som ikke gjør like stort innhugg i lommeboka.
Den franske produsenten har laget en komplett, aktiv 2.1 løsning med subwoofer og satelitthøyttalere som er laget spesielt for å brukes sammen med iPod og PC, eller lydsystemer som Sonos og Logitech Squeezebox. Systemet kan kobles direkte til disse enhetene, uten separat forsterker (du trenger bare å ha en digital volumkontroll). Subwooferen HF1 har nemlig en innebygd 3-kanals effektforsterker (klasse D) på 2 x 60W til satelittene og 120W til bassen.
Satelitthøyttalerne Serio er laget i glass og aluminium, og kan både stå eller henges på veggen med et enkelt veggfeste. Pakkeprisen på dette systemet blir på hyggelige 6.995 kroner, og det høres slett ikke verst når høyttalerene koster 10495 kroner hver for seg (kun med vanlig subforsterker). Vi har hørt mye godt fra Waterfall tidligere, så bli ikke overrasket om HFM 2.1 også dukker opp på test i bladet snart.
Pris: Kr 6.995
www.lydarkitekten.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Marius


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.