iPod-høyttaler:

Her er Geneva Labs nyeste anlegg. Et lite iPod-anlegg med FM-radio til 3.000 kroner.

 

De fleste anleggene som er laget for iPod og iPhone, er billige plastikkanlegg med kjedelig og tam lyd. Geneva Lab er blant de få som har laget skikkelige ting som låter bra, men deres hittil minste anlegg – Model M – koster da også en del.
Nye Model S – for Small – koster under halvparten. Til 3.000 kroner får man et 23,5 cm bredt anlegg i rødt, sort, eller hvit utførelse, med motorisert iPod-dokking, FM-radio, klokke med alarm og vekkefunksjon, og en lydinngang. Alt kan selvsagt styres av den medfølgende fjernkontrollen.
Eller berøringsflaten på toppen av Model S, som ligner på skrollehjulet til iPod-ene, og tilmed har samme klikkeklyd når man skrur opp volumet.

Anlegget har to 75 mm stereohøyttalere drevet av to 15w forsterkere i et bassreflekskabinet, som leveres med sokkel i aluminium. En sniklytt på anlegget – som for øvrig kan brukes med en iPhone uten forstyrrelser – ga mersmak.
Testen av Geneva Lab S finner du i desemberutgaven av Lyd & Bilde.
Neby Hi-Fi Concept

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Marius


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.