Genelec inn i varmen hos Soundgarden

Soundgarden tar inn et sortiment Genelec-høyttalere. Det vil da dreie seg om modellene som er beregnet på hjemmebruk.
forfatter

Genelec er i verdenstoppen når det kommer til høykvalitets studiohøyttalere.

G-serien er derimot den første høyttalerserien myntet utelukkende på konsumentmarkedet. Alle modeller kommer i svart eller hvit farge.

Serien består av fire modeller, G1, G2, G3 og G4, som alle ser like ut bortsett fra størrelsen (G1 er minst, G4 er størst).

De kurvede kabinettene er laget av resirkulert aluminium, og hver høyttaler har to integrerte effektforsterkere; en til diskanten og den andre til mellomtonebassen.

G1 er en 2 x 12 watt, G2 har to 20-wattere, G3 dobler til 2 x 40 watt, mens den største G4 har to 90-watts forsterkertrinn.

Subwoofere
Den dypbassinteresserte bør dessuten merke seg de sylinderformede subwooferne i F-serien. F1 har en innebygd forsterker på 40 watt, som driver et nedoverrettet 17 cm (6,5”) basselement som skal gjengi frekvenser lineært ned til 35 Hz. Den større F2 er kraftigere, 150 watt. Basselementet her måler 21 cm (8”) og skal strekke seg ned til 27 Hz. Også disse kommer i fargene svart eller hvit.

G-serien med høyttalere og F-serien med subwoofere er nå tilgjengelig i Soundgarden sine filialer.

Priser:
G1A 4.000 kr pr par
G2A 7.000 kr pr par
G3A 10.000 kr pr par
G4A 18.000 kr pr par
F1A 4.500 kr
F2A 10.000 kr

benum.no
soundgarden.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.