TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Fleksibel trådløs høyttaler fra B&O

Bang & Olufsens nye trådløse høyttaler tilpasser seg omgivelsene. Og i fremtiden kan den oppgraderes i stedet for å bli kastet.

forfatter
Publisert 04.02.21 - 15:31

BeoSound Level er en ny trådløs høyttaler som kan brukes overalt i hjemmet. Heng den på veggen, legg den på bordet eller ta den med i hagen. Den tilpasser seg omgivelsene.

Selv om den er bærbar og har innebygd håndtak, ligner Beosound Level med lamellgitter i eiketre mer en stasjonær hjemmehøyttaler. Men tåler å være med på terrassen eller i hagen. Også hvis det kommer regnbyger. Selve betjeninginterfacet er integrert i en aluminiumsramme og betjenes via soft touch-knapper.

Tilpasser seg etter plasseringen

Det slanke kabinettet (kun 5,6 cm i tykkelsen) rommer fem høyttalerenheter: To 4″ basshøyttalere, en 2″ fulltoneenheter og to 20 mm domediskanter. Hver enhet drives av sin egen forsterker (30W til hver av bassene og fulltoneenhetene og 15W til diskantene). Høyttaleren er utstyrt med en plasseringssensor, slik at den kan merke om den er plassert loddrett eller vannrett, og den tilpasser utstrålingsmønsteret fra enhetene etter det.

Beosound Level tilpasser automatisk sitt utstrålingsmønster efter plasseringen. (Foto: B&O)

BeoSound Level har 16 timers batteritid, og oppladningen er enkel når tiden kommer da ladekontakten er magnetisk og selv klikker seg på plass. Man kan også få et veggfeste med innebygd opplader.

BeoSound Level fungerer både med Spotify Connect, AirPlay 2 og Chromecast. I tillegg kan høyttaleren også brukes med stemmestyring med Google Assistant.

Ladekontakten klikker på plass med en magnet. Apple-folk vil føle seg hjemme. (Foto: B&O)

Fremtidsmusikk

Bang & Olufsen er kjent for å designe selv den minste bærbare høyttaler eller hodetelefon, slik at den ligner noe som kan holde i flere tiår. Men som noe nytt er det lange perspektiv tatt i betraktning inn i BeoSound Level. Den er moduloppbygd og satt sammen uten lim. Og høyttaleren kan splittes opp i deler med en skrutrekker. Batteriet kan byttes ut, og når elektronikken en dag i fremtiden blir foreldet, vil man da kunne bytte den ut med noe som matcher den tids standarder. Det høres ut som fremtidsmusikk, men Bang & Olufsen har faktisk i nyere tid tilbudt oppgraderingsmoduler til sine kompakte CX-høyttalere fra 70-tallet. I mellomtiden lover B&O også at det vil komme nye covers, slik at høyttaleren kan følge visuelt med tiden.

BeoSound Level koster 15.590 kroner med front i eikelameller og 13.290 kr. med front i grått møbelstoff.

 

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Monitor Audio fornyer Platinum-serien Monitor Audio feirer 50 år og lanserer nye flaggskiphøyttalere.
Ny 700-serie med høyttalere fra Bowers & Wilkins Henter teknikken fra high-end høyttalerne i 800-serien.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Partyhøyttaler med karaoke og DJ-funksjon Spiller dundrende høyt i 25 timer.
Sonos Sub Mini: Mindre og billigere basshøyttaler Ventetiden er (nesten) over. Her er Sonos Sub Mini.
Knuser konkurrentene Reference 3 Meta sparer deg for mye penger, og gir deg likevel ekte high-end lyd knapt uten noen begrensninger.
Følg Lyd & Bilde