TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Finsk Bluetooth-høyttaler kan holde til sauna-temperaturer

Den kan også brukes som isbøtte!

forfatter
Publisert 06.07.22 - 14:09

Det er sommer, og musikken skal med på stranda, ved bassenget, i skogen og kanskje også i badstuen.

Det er klart at en Bluetooth-høyttaler utviklet i Finland skal kunne tåle en tur i badstuen, og det kan den nye finske Zone Bluetooth-høyttaleren, samtidig som den også på grunn av sitt spesielle design kan brukes til å oppbevare isterninger.

zone bluetooth speaker nor
(Foto: Nordic Innovation Shop)

Zone Bluetooth er nemlig sprutsikker (IPX4), i likhet med at den også er motstandsdyktig mot både kulde og varme. Og den er også designet som en isbøtte. Det er faktisk plass nok til å kunne avkjøle tre-fire øl. Mer finsk blir det nok ikke.

Men det har også blitt sørget for god lyd, lover produsenten. De kaller Zone Bluetooth en Hi-Fi-høyttaler. I hvert fall støtter den en rekke Bluetooth-lydprofiler, herunder A2DP, AVRCP, HFP, SPP, BAS, DIS, FMP, HRP, HRS, HTP, HTS, IAS og LLS, samtidig som den lover en høyttalerforvrengning på under 1%.

zone bluetooth speaker nor
(Foto: Nordic Innovation Shop)

Lyden leveres av to x 4Ω 10W høyttalere samt en 4Ω 20W subwoofer. Frekvensresponsen er 40 Hz – 20 kHz (-6 dB).

Høyttaleren leveres med innebygd 2500 mAh batteri og veier 2,1 kg.

Zone Bluetooth koster EUR 369 og kan bestilles her.

Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Samsungs beste lydplanke på testbenken En av våre favoritt-lydplanker er tilbake i finpusset versjon. Samsung HW-Q995B låter knallbra til film!
- Mindre og rimelige Sonos-subwoofer forsinket Det kan se ut som om Sonos' planlagte Sub Mini blir forsinket noen måneder.
Denne lydplanken koster bare noen hundrelapper Creative Stage Air V2 er en bærbar, batteridreven lydplanke som nesten ikke koster noen ting.
Hvor bra låter Samsungs ultraslanke lydplanke? Samsung Ultra Slim Soundbar må være den tynneste lydplanken vi har sett, men lyden er overraskende stor! HW-S810B kan også noen triks som gjør den ekstra plasseringsvennlig.
En velkommen opplevelse med mykere tonalitet Vi kan være enige om at teknologi skal være for alle. Men trenger man virkelig å gjøre det så tåpelig?
Disse fikk oss til å måpe De små KEF LSX II er de beste blant trådløse stereohøyttalere i denne prisklassen.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend