Search
Generic filters

Fargesprakende høyttalere

Det franske høyttalermerket Triangle relanseres i Norge.

Triangle har holdt det gående i over 30 år og er foruten Focal og Cabasse, en av Frankrikes største høyttalerprodusenter. De leverer alt fra små flate vegghøyttalere til tårnhøye gulvhøyttalere i high-end klassen.

Det er importøren L-sound i Arendal som har overtatt agenturet på merket, som de nå vil tilby via nettbutikken sin til reduserte priser.

Triangle utvikler sine egne høyttalerelementer, deriblant bassmembraner av glassfiber, og en spesiell titan diskantdome med hornlading for økt effektivitet og dynamikk.

Fabrikken vakte oppsikt i 2001, da gulvhøyttaleren Triangle Celius ble den rimeligste høyttaleren noensinne til å oppnå en Class A rating i amerikanske Stereophile. Her hjemme kåret vi Triangle Celius ES til årets beste høyttalere i toppklassen i 2005. Dagens modell Esprit Antal koster 15.000 kroner(22.000 kroner for jubileumsutgaven 30th Anniversary edition), og er en videreforedlet utgave av den gamle klassikeren.

Triangle Esprit Antal 30th Anniversary

I tillegg til Esprit-serien finnes blant andre high-end serien Magellan, og Color, en rimelig serie med høyttalere i stilige høyglanslakkerte farger.

Triangle Color gulvhøyttaler

Triangle Color, Esprit og Esprit Limited Edition seriene lanseres nå i månedskiftet november/desember, mens resterende produkter blir tilgjengelige over nyttår.

Mer info:

www.triangle-fr.com

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.