Trådløs høyttaler

Svenske Nocs har integrert Spotify Connect i sine små trådløse høyttalere, slik at du kan styre høyttaleren rett fra appen på mobilen.
Annonse
Annonse
forfatter

De er ikke spesielt store. 16 cm høye og bare 14 cm dype, burde de få plass over alt. Som alle trådløse høyttalere er Nocs NS2 Air Monitoraktive, med en innebygget forsterker, som driver elementene. Her er det en 75 mm bass kombinert med en 20 mm diskant, som leverer lyden.

NS2 skiller seg litt fra andre trådløse høyttalere, ikke bare fordi de har Spotify Connect, men fordi de kombinerer Bluetooth og Airplay. Da kan man velge selv. iPhone og iPad-brukere kan for eksempel bruke Airplay som potensielt kan gi bedre lydkvalitet, fordi Airplay støtter Apple Lossless, som har alver komprimering av lydsignalet, enn feks MP3.

All-NS2

Høyttalerne finnes i flere spreke farger, og alle farger er tilgjengelige fra 11. august. En Limited Edition kommer også, i grønt som vist på bildet under.

Green

Norske priser er ikke oppgitt, men prisen i Euro er oppgitt til 400 Euro per par.

Nocs-NS2v2-102_1-Photo by Irini Giotopoulou

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Les også

En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
JBL feirer 75 år med jubileumsmodellen L100 Classic 75 og den nye retroforsterkeren SA750. We wanna rock!
Nå finnes det endelig en Hegel-forsterker for vinylentusiaster
Denne tok det 40 år å lage.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nå kan du glede deg til mer pomp, prakt, intriger - og sex - blant fiffen fra 1800-tallet.
Reporter-utgave med kevlar
Nok engang flyttes premieren på den 25. James Bond-filmen.
Med enda en global strømmeaktør på det nordiske markedet tiltar kampen om strømmeabonnentene.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.