IFA 2011:

Philips lanserer dockinghøyttalere til Android-baserte mobiler.
forfatter

Sammenlignet med iPod-verdenen, for det finnes tusenvis av kompatible lydprodukter å velge mellom, har Android-brukere hittil hatt sørgelig få alternativer for musikkavspilling. Et av problemene har vært en manglende standard for plassering av mikro-USB-tilkoblingen som brukes på ulike Android-mobiler.

Dette har Philips nå løst  – med en justerbar, universal tilkobling, som gjør at nesten samtlige Android-baserte mobiler kan dokkes til høyttaleren med både musikkavspilling og ladefunksjon.

Følgende Fidelio-modeller kommer nå i Android versjon:


Fidelio AS851 

Med sin ovale utforming gir Fidelio AS851 et stilrent inntrykk og forbedret lyd. Philips sin digitale lydteknikk sørger for presis lyd med rikelig bass. Den innebygde forsterkeren leverer 30W RMS total uteffekt.Pris: ca 2000 kr
Fidelio AS351
AS351 er en mindre og mer portabel modell i Fidelio familien. Den kan drives av både batterier og vegguttak, og har 10W RMS innebygd forsterker.Pris: ca 1000 kr
Fidelio AS111
AS111 er en kompakt dockinghøyttaler med klokke og vekkefunksjon som er velegnet til soverommet eller kjøkkenet.
Pris: ca 800 kr 

 

De nye Fidelio Android-modellene fra Philips kommer i butikk fra oktober 2011. 

www.philips.com/sound

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.