Trådløs høyttaler

Den lille bærbare høyttaleren er selvsagt trådløs, batteridrevet og sprutsikker.
forfatter

Denon satser hardt på trådløse høyttalere, og Envaya Mini DSB-100 er den hittil minste. Den er laget for folk på farten, og er lite og lett, bare 21 cm lang og 510 gram. Som de fleste trådløse høyttalere støtter den Bluetooth som alle smartmobiler har, slik at man kan strømme musikken trådløst til høyttaleren. Den støtter aptX og AAC for bedre lyd, og kan pares med mobilen med nærfeltsteknologi – NFC – hvor man holder mobilen inntil høyttaleren for å koble dem sammen trådløst.

 

DENON-Envaya-mini-duoHøyttaleren bruker to 40 mm høyttalerelementer, og har et passivt 40 x 83 mm element for å gi fylde til lydbildet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.