Search
Generic filters

Enda mer Venere

Sonus Faber utvider den allerede populære Venere-serien med tre nye høyttalermodeller.

Venere-serien fra italienske Sonus Faber har allerde rukket å bli svært populær her hjemme, og vi kåret nylig de gulvstående Venere 2.5 til «best i test» i vår test av møbleringsvennlige gulvhøyttalere. Nå kommer det tre nye familiemedlemmer. 

Venere20_0

Den første nyheten i serien er Venere 2.0, en større 2-veis stativhøjttaler med den samme buede kabinettformen som de øvrige modellene. Sammenlignet med Venere 1.5 har Venere 2.0 større kabinett og et større basselement som skal gi lyden mer tyngde og autoritet. Diskanten er den samme 29 mm DKM silkedomen som før. Stativet har en base i herdet glass og justerbare føtter. Prisen er 13.900 kr. pr. par, stativene koster 3.500 kr. for et par.

Venere30_7

Venere 3.0 er det nye flaggskipet i Venere-serien, en 3-veis gulvhøjttaler med doble 7″ basser, mellomtone og silkedome diskant. Det herdede glasset i sokkelen og i toppen av kabinettet, samt de ​​justerbare føttene av aluminium er felles for hele Venere-serien. Prisen for Venere 3.0 blir 26.995 kr. pr. par.

VenereWall_0

Venere Wall er en 2-veis vegghøyttaler i lukket kabinett, med en DPM silkedome og to 7″ mellomtone/bass, hvor det ene basselementet er passivt (uten magnetsystem). Venere Wall leveres med justerbart veggbeslag slik at man få den rette vinkelen. Det brede kabinettet er konstruert for å redusere resonanser og refleksjoner fra veggen.  Prisen er 5.495 kr. per stykk.

Venere-serien produseres på Sonus Fabers nye fabrikk i Kina. Alle modeller kan leveres i sort eller hvit pianolakk, samt trefiner av hvalnøtt.

www.mono.no

 

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker