Enda mer Venere

Sonus Faber utvider den allerede populære Venere-serien med tre nye høyttalermodeller.
forfatter

Venere-serien fra italienske Sonus Faber har allerde rukket å bli svært populær her hjemme, og vi kåret nylig de gulvstående Venere 2.5 til “best i test” i vår test av møbleringsvennlige gulvhøyttalere. Nå kommer det tre nye familiemedlemmer. 

Venere20_0

Den første nyheten i serien er Venere 2.0, en større 2-veis stativhøjttaler med den samme buede kabinettformen som de øvrige modellene. Sammenlignet med Venere 1.5 har Venere 2.0 større kabinett og et større basselement som skal gi lyden mer tyngde og autoritet. Diskanten er den samme 29 mm DKM silkedomen som før. Stativet har en base i herdet glass og justerbare føtter. Prisen er 13.900 kr. pr. par, stativene koster 3.500 kr. for et par.

Venere30_7

Venere 3.0 er det nye flaggskipet i Venere-serien, en 3-veis gulvhøjttaler med doble 7″ basser, mellomtone og silkedome diskant. Det herdede glasset i sokkelen og i toppen av kabinettet, samt de ​​justerbare føttene av aluminium er felles for hele Venere-serien. Prisen for Venere 3.0 blir 26.995 kr. pr. par.

VenereWall_0

Venere Wall er en 2-veis vegghøyttaler i lukket kabinett, med en DPM silkedome og to 7″ mellomtone/bass, hvor det ene basselementet er passivt (uten magnetsystem). Venere Wall leveres med justerbart veggbeslag slik at man få den rette vinkelen. Det brede kabinettet er konstruert for å redusere resonanser og refleksjoner fra veggen.  Prisen er 5.495 kr. per stykk.

Venere-serien produseres på Sonus Fabers nye fabrikk i Kina. Alle modeller kan leveres i sort eller hvit pianolakk, samt trefiner av hvalnøtt.

Annonse

www.mono.no

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Sven Bilen


Siste artikler:

Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også