Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Elegante hi-fi- og TV-møbler

Danske Frislev lanserer Box-serien med elegante møbler for selvmontering.

Skrevet av / 02.12.13 - 12:26
Elegante hi-fi- og TV-møbler

Den danske møbelprodusenten Frislev lager lyd- og bildemøbler, og satser på lekker utførelse med fokus på diskret integrering i hjemmet. Frislev Delux er toppserien, hvor konstruksjon og inndeling av hyller tilpasses etter kundenes behov med en mengde fargemuligheter, rominndelings- og dørløsninger.

Nå lanseres Frislev Box, hvor man har lært av Ikea-konseptet og brukt selvmonteringsløsningen. Formatet er mer standardisert, hvor produktene skal monteres av kunden selv, men Frislev lover den samme høye kvaliteten og elegante utformingen.

Frislev Box hyller leveres med justerbare hylleplater og ditto veggoppheng, og bakstykket på hyllene er avtakbart, slik at montering og kabling kan skje enkelt og greit. Tilgjengelig er også sorte stoffdører, med høytalerstoff som fleksibelt kan venstre- eller høyrehenges. Har du kompakthøyttalere, kan du dermed gjemme dem enkelt inn i hylleløsningen, skjult bak det integrerte høyttalerstoffet. Slikt er jo bare lekkert!

Også tilgjengelig tilbehør er ben i grå aluminium, om du ikke ønsker å vegghenge hylleløsningen men heller ønsker å ha den stående på gulvet.

Frislev lover at Box-hylleløsningene kan settes sammen på få minutter.

Møblene er designet og produsert i Danmark, på Frislevs egen fabrikk.

I Norge forhandles Frislev via Soundgarden.

frislev.com
soundgarden.no

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top