Search
Generic filters

Elegant høyttalersystem fra Bang & Olufsen

Det kompakte BeoPlay S8 lover å ta lytteopplevelsene til et nytt nivå.

BeoPlay S8 består av to små, runde satellitthøyttalere og en kjegleformet subwoofer. Bang & Olufsen henvender seg mot strømming med dette systemet, men det er i virkeligheten er et helt vanlig satellitt/subwoofer-system som kobles til med tradisjonelle kabler. Enten du velger å koble det til TV-en eller din musikkspiller.

BeoPlay S8 består av to små, runde satellitter og en kjegleformet subwoofer.
BeoPlay S8 består av to små, runde satellitter og en kjegleformet subwoofer.

Hva plassering angår, er det flere muligheter. Heng sattelitthøyttalerne på veggen, eller plasser på bordstativ. Subwooferen har blitt spesielt utviklet for å kunne plasseres omtrent hvor som helst og låte bra. Du setter bare en bryter på baksiden av subwooferen, til å matche plasseringen du har valgt, og B&O lover deg en optimal lydgjengivelse ut ifra din valgte plassering.

Satellitthøyttalerne kan plasseres på bord med bordstativ, eller henges på vegg.
Satellitthøyttalerne kan plasseres på bord med bordstativ, eller henges på vegg.

BeoPlay S8 leveres med alt av nødvendig utstyr: bordstativ, veggbraketter og alle nødvendige kabler. Du trenger bare å koble til en lydkilde, og anlegget gjør resten.

Pris: 9.999 kr

beoplay.com

BeoPlay_S8_miljø2

BeoPlay_S8(3)

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Les også

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.