Search
Generic filters

ELAC+Andrew Jones=sant

Den kjente høyttalerdesigneren Andrew Jones står bak ELACs nye Debut serie, som etter sigende skal bli en skikkelig "priskiller"!

Andrew Jones er en mann som med rette kan kalles en høyttalerguru. Med bakgrunn fra KEF, Infinity samt Pioneer og deres proffdivisjon TAD, har han opparbeidet seg en erfaring få kan matche, i tilleg til en rekke klassiske høyttalere på merittlisten. Han står bl.a bak de enorme TAD Reference One, som vi i Lyd & Bilde-redaksjonen fortsatt regner som en av de beste høyttalere vi har hørt. Men Andrew har også bevist at han kan lage gode høyttalere med betydelig strammere budsjett. Eksempel på det er de små S-CN301LR som vår high-end anmelder Sven Bilen hyllet i sin tid.

ELAC_JONES
Debuterer hos ELAC
Nå har Andrew Jones tatt på seg nye oppdrag, og hans nye arbeidsgiver er ingen ringere enn ELAC. Den første høyttalerserien er allerede lansert i USA, og heter passende nok Debut. Den består av to kompakthøyttalere Debut B5 og B6, gulvhøyttaleren F5 og senterkanalen C5. En dedikert Atmos surroundhøyttaler kalt A4 er også med i serien. I tillegg kommer tre subwoofere, som benytter den samme app-baserte kontrollen vi kjenner fra toppklasse-subwooferen SUB 2070. En prototype av Debut-høyttlaerne ble nylig vist på The High End Show i New Port, USA, hvor de høstet mange lovord.
Elac Debut speakerfam

Den nye Debut-serien er en del av Elacs relansering på det amerikanske markedet, og prisene starter på 229 dollar for minste modell B5. Det bekreftes også at Debut-serien kommer til Europa, men ikke før november/desember. Med Elacs rykte for kvalitet og en høyttalerdesigner av Andrew Jones’ kaliber med på laget, kan dette bli riktig spennende. Det ryktes også at Jones skal designe en helt ny «ultra high-end» serie for Elac etter hvert.

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Les også

Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.