Høyttaler

Kort etter den nye 260-serien, er det duket for langt rimeligere høyttalere i den nye Line 70-serien fra Elac.
Annonse
Annonse
forfatter

Her handler det om rimelige kompakte, gulvstående og en senterhøyttaler. Alle i en ny serie som legger seg i en prisklasse omtrent hvor PSB Imagine X ligger. Hvilket betyr startpris rundt 4000 kr for den minste kompakte modellen, BS72.

Den har en storebror i BS73, som er 28,5 cm mot 23 cm høy, og har en 15 cm bass i stedet for BS72s 11,6 cm store basselement.

ELAC_BS 73_Silk Matt Black

BS73 her vist i matt sort, har i sin tur også et par større søsken. Den 97,5 cm høye gulvstående FS77 bruker to 15 cm basselementer, og samme 25 mm diskant som alle høyttaleren i Line 70-serien.

Den store FS78 er 105,5 cm høy, og er i motsetning til de andre i serien, en treveis høyttaler med to 17,8 cm basser, og en 11,6 cm mellomtone. I tillegg til diskanten.

Annonse

ELAC_FS 78_Silk Matt Black

Alle høyttalerne i serien finnes i sort eller hvit, også senterhøyttaleren CC71, med to 15 cm basser og en 25 mm diskant.

ELAC_CC 71

To subwoofere ventes også å dukke opp til høsten. Den kompakte SUB 2025 og den store SUB 2030 med nedovervendte basselementer, for enklere plassering i rommet.

Norske priser er ikke klare.

Annonse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Med radar og 3D-teknologi får du full kontroll med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe for oss nordmenn.
Razer Kiyo Pro takler både Zoom-møter om dagen og stemningslys i gamingrommet.
Med lanseringen av Star kan Disney+ tilby 300 "nye" film- og serietitler - inkludert Die Hard og Big Sky.
Sony slipper FX3 for håndholdt proffvideo.
Det har ikke vært en god start for IONIQ 5-lanseringen.
Spotify melder at de snart vil øke lydkvaliteten for Premium-abonnenter.
Hyundais elektriske familie-SUV IONIQ 5 får god plass, og setter sikkerhet i fokus. Lyden er fra Bose!
Sammen med Formlabs skal Sennheiser gi ørepropper perfekt tilpasset brukerens ører.
ID.5 blir en kupéversjon av den elektriske familie-SUV-en ID.4.
Den kinesiske elektronikkgiganten har meddelt til sine leverandører, at de må regne med et markant fall i bestillinger av komponenter til smarttelefoner i år.
Avanserte treningsfunksjoner og bedre kontroll på prestasjonene.
Leicas 28mm APO-Summicron for fullformat er her.