Høyttaler:

Glem kjedelig trefiner, Elac lakkerer en spesialversjon av gulvhøyttaleren FS247 moderne i kubistisk kunst. Riktig lekkert.

De Stijl Edition er et ydmykt bukk i retning moderne kubistisk kunst, og er lakkert i samme kubemønster og fargekombinasjon som den nederlanske kunstneren Piet Mondrian (1872-1944) skapte på 30-tallet.
Høyttalerne leveres i en venstre og en høyre versjon, hvor Mondrians mønstre er forskjelliig.
Under klarlakken med Mondrians kubemønstre er en FS247 fra Elac. En 102 cm høy gulvstående og 22 cm slank høyttaler med tre elementer.

Øverst en bånddiskant som er lettere en vanlige diskantmenbraner og derfor flyr helt til 50.000 hz (!), over dobbelt så høy frekvens som de fleste av oss kan oppfatte, alt for å gi diskanten så mye luft under overtonene i musikken som mulig.
FS247 koster 17.000 kroner paret, hva De Stijl Edition skal koste er ikke oppgitt, men siden denne utgaven lages i et begrenset opplag, vil den nok koste noe mer.
Med et par FS247 kan man få kunst på gulvet i dobbelt forstand, og liker man – av en eller annen grunn – ikke Mondrians kubemønster, finnes det en grå og en hvitlakkert utgave av FS247 med ulike mønstre, som denne med tigertrykk nederst på kabinettet.
Neby Hi-Fi Concept

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også