Search
Generic filters

Elac feirer kunsten

Glem kjedelig trefiner, Elac lakkerer en spesialversjon av gulvhøyttaleren FS247 moderne i kubistisk kunst. Riktig lekkert.

De Stijl Edition er et ydmykt bukk i retning moderne kubistisk kunst, og er lakkert i samme kubemønster og fargekombinasjon som den nederlanske kunstneren Piet Mondrian (1872-1944) skapte på 30-tallet.
Høyttalerne leveres i en venstre og en høyre versjon, hvor Mondrians mønstre er forskjelliig.
Under klarlakken med Mondrians kubemønstre er en FS247 fra Elac. En 102 cm høy gulvstående og 22 cm slank høyttaler med tre elementer.

Øverst en bånddiskant som er lettere en vanlige diskantmenbraner og derfor flyr helt til 50.000 hz (!), over dobbelt så høy frekvens som de fleste av oss kan oppfatte, alt for å gi diskanten så mye luft under overtonene i musikken som mulig.
FS247 koster 17.000 kroner paret, hva De Stijl Edition skal koste er ikke oppgitt, men siden denne utgaven lages i et begrenset opplag, vil den nok koste noe mer.
Med et par FS247 kan man få kunst på gulvet i dobbelt forstand, og liker man – av en eller annen grunn – ikke Mondrians kubemønster, finnes det en grå og en hvitlakkert utgave av FS247 med ulike mønstre, som denne med tigertrykk nederst på kabinettet.
Neby Hi-Fi Concept

 

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.