Trådløs høyttaler

Med potensielt halve markedet som målgruppe, er det kanskje ikke rart at Acoustic Research lager bærbare høyttalere for kvinner
forfatter

AR for her, kalles den slanke høyttaleren, som mest ligner en håndveske. Bortsett fra designen, som kommer i flere utførelser og farvekombinasjoner, er det en ganske vanlig trådløse Bluetooth-høyttaler det er snakk om. Den skal bare tiltale kvinner, som kanskje ikke synes dagens utvalg av høyttalere er tiltalende nok.

Det kan mange av oss forstå, men det skal likevel bli interessant å se om Acoustic Researchs forslag slår an.

purse

Med lett tilgjengelige knapper for volum, start/stopp, pause og strøm, skal den trådløse høyttaleren være bekvem å bruke. Kan man ikke benytte den trådløse overføringen fra mobilen, finnes det også en analog lydinngang som kan benyttes.

Det innebyggede batteriet skal holde i åtte timer, og den har mikrofon for handfri samtala med innringere.

AR for her er ikke tilgjengelig før våren 2014.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også