Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Dynaudio med fire nye høyttalermodeller

Danske Dynaudio tar med seg fire nye høyttalermodeller til High End-messen i München neste uke, i tillegg til ny teknologi innen surroundlyd og bilstereo.

Skrevet av / 05.05.24 - 08:00
Dynaudio med fire nye høyttalermodeller

Den mest iøynefallende nyheten er Contour Legacy. Et nikk tilbake til den originale Contour-modellene fra 80- og 90-tallet, men med siste nytt innen elementteknologi og akustisk konstruksjon.

Utstyrt med Dynaudios beste diskantdome, 28 mm Esotar 3, og to 18 cm basselementer hentet fra den klassiske Evidence-serien, lover Dynaudio en en uovertruffen lytteopplevelse med Contour Legacy.

dynaudio-contour-legacy-resized-text-shapes-3840w
Contour Legacy. Foto: Dynaudio

Contour Legacy er håndlaget i Danmark

Håndlaget ved Dynaudios hovedkvarter i Danmark og med kabinett i bærekraftig amerikansk valnøtt, er hver høyttaler skreddersydd for å sikre ypperste kvalitet og estetikk. Med en begrenset produksjon på kun 1000 par på verdensbasis, er Contour Legacy nærmest garantert å bli et ettertraktet objekt blant entusiaster.

Dynaudio Confidence 20A-resized-text-shapes-3840w
En aktiv Dynaudio Confidence? Ja, takk! Si hei til Confidence 20A. Foto: Dynaudio

Aktiv Confidence 20A

Dynaudios flaggskipserie Confidence får også et nytt tilskudd i form av Confidence 20A – en aktiv versjon av den mest kompakte høyttaleren, Confidence 20. Her er forsterkeren elegant integrert i stativet, og resultatet er en diskret juvel som vi loves å leverer en suveren lytteopplevelse. Ikke minst takket være Pascal-forsterkere og konfigurerbar DSP. Med den fantastiske, kompakte gulvhøyttaleren Focus 30 ferskt i minnet, skulle det forundre oss om ikke Confidence 20 vil gå rett hjem hos high-end-entusiaster som verdsetter minimalisme og enkelhet.

dynaudio-contour-20-black-edition 2-resized-text-shapes-3840w
Contour 20 Black Edition. Foto: Dynaudio

Contour 20 Black Edition

Så har vi Contour 20 Black Edition, som er akkurat hva den høres ut som. Men i tillegg til å være sort er den også oppgradert i forhold til Contour 20i. Med en ny og forbedret Esotar 3 diskant og et omhyggelig finpusset delefilter, pakket inn i en slående blank svart utførelse.

Dynaudio The Bookshelf-resized-text-shapes-3840w
The Bookshelf. Foto: Dynaudio

The Bookshelf – dansk/japansk samarbeid

Til slutt har vi en spesiell liten krabat, hvor Dynaudio for første gang har begitt seg ut på et japansk samarbeid. Nemlig med møbelprodusenten Karimoku og dekorselskapet Keiji Ashizawa Design, begge lokalisert i Tokyo. Resultatet er «The Bookshelf» – et prakteksemplar av minimalistisk design og upåklagelig håndverk, som utforsker harmonien mellom dansk og japansk estetikk.

Konstruert av «bærekraftig» japansk eik og utstyrt med Dynaudios beste Esotar 3 diskant, tar «The Bookshelf» sikte på å legemliggjøre foreningen av form og funksjon. Vi spår at dette blir en eksklusiv juvel for entusiaster og samlere.

DynaudioCore5 SubCompact-resized-text-shapes-3840w
Dynaudio Core5 og Core Sub Compact. Foto: Dynaudio

Surroundlyd

Messedeltakere kan også oppleve det siste innen surroundlyd med Dynaudios Core 5 og Core Sub Compact studiomonitorer, designet for profesjonelle miljøer der plass er mangelvare.

Sist, men ikke minst, finner vi Evidence-lydsystemet i den luksuriøse elektriske offroaderen Yangwang U8 fra kinesiske BYD. Med 22 høyttalere og et avansert brukergrensesnitt, loves vi uovertruffen lydkvalitet, slik at lytterne kan nyte lyd i «studiokvalitet», uansett hvor veien måtte føre dem.

Les også Høyttalerne du blir forelsket i Dynaudio har fornyet sin Contour-serie. Med bedre teknologi, men også høyere pris. Så hva gjør Dynaudio Contour 30i så spesiell?

Når kommer Dynaudio-nyhetene på markedet?

Nyhetene fra Dynaudio lanseres først senere i 2024, men om du skal til High End-messen i München neste uke, kan du se og høre alle sammen der.

Mer info: dynaudio.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Les videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home

LB+

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde

LB+ Home

Tilgang til ALT innhold på L&B Home

49,- / for 30 dager
119,- / mnd
65,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Tilgang til mer enn 7500 produkttester!
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Ukentlige nyhetsbrev med siste nytt
  • L&B TechCast – en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser
Vi har ingen bindingstid, si opp når du selv vil.

Sonos Roam oppdatert for sommeren

Her er Samsungs nye lydplanker

- Den nye Sonos-appen suger

Kjempebillig høyttaler

Nå kan du velge farge

Quad oppgraderer flaggskipet.

Trådløs luksus fra Frankrike

Epos vokser

Fargerik Burmester-høyttaler

Budsjetthøyttalere fra Q Acoustics

Ny høyttalerserie fra DALI

Ny generasjon med unik modell

Scroll to Top