Search
Generic filters

Det er så vakkert

Dynaudio har med Excite-serien forsøkt å lage høyttalere som låter bra uansett hva slags forsterker de kobles til. X32 er den nest største i serien, men er en slank og smakfull kreasjon. Og visst låter den bra!

Høyttalerne er det leddet i et anlegg som forvrenger lyden mest. Det er vanskelig å lage en høyttaler som låter bra, derfor anbefaler vi ikke å lete i de billigste prisklassene dersom formålet er å finne en høyttaler man skal kose seg med i mange år fremover.

X32 fra Dynaudio er en ganske dyr høyttaler av typen toveis, men med to mellomtonebasser i stedet for en. Små elementer (i dette tilfelle 5 ½-tommer) er kjappere enn større elementer til å gjengi det øvre bassregisteret med minst mulig forvrengning, og med to basser i stedet for en er membranflaten stor nok til å også gjengi dypere basstoner med god presisjon. Mellomtonebassene er i følge Dynaudio spesielt utviklet for å optimalt integrere vokaler og mellomtoneinstrumenter inn i lydbildet.

Bassportene på baksiden sørger for en dypere bassrespons. Men om du skal plassere høyttalerne nært veggen, kan portene med fordel plugges igjen med de medfølgende putene. Ellers kan bassen fort bli ullen.
Vi anbefaler på det sterkeste å skru på de medfølgende piggene (spikes) under høyttalerne, da dette gir en ryddigere bassgjengivelse.

Les mer i Lyd og bIlde oktober 2008

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.