TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
SOMMERTILBUD PÅ LB+
Nyhet

De trådløse KEF LSX II får bedre lyd

KEF LSX II blir enda bedre, og enda mer praktisk.

forfatter
Publisert 09.06.22 - 11:10

De små trådløse LSX-høyttalerne fra KEF; er blant våre favoritter. De spiller rett og slett fenomenalt godt, er enkle å plassere og bruke, og de kan leveres i flere farger. Høyttalerne har KEFs unike koaksiale høyttalerelement, og er den minste modellen i en serie trådløse stereohøyttalere som  – foreløpig, ender i flaggskipet LS 60 Wireless.

Nå kommer en oppdatert utgave av LSX, enkelt nok kalt LSX II, med noen viktige forbedringer.

Les også KEF LSX Nå vet jeg hva jeg skal svare til alle som lurer på om det finnes gode, trådløse høyttalere til stereobruk.

Vi trodde de kanskje fikk KEFs nye Meta-versjon av Uni-Q-elementet, men det er forbeholdt de dyrere modellene. Men de har fått det nye ellevte generasjon Uni-Q, og er redesignet DSP-programvare. Som både gir høyttalerne bedre lyd, og flere funksjoner.

LSX II blogpost image 2.jpg a4c253
LSX II Soundwave by Terence Conran Edition

Høyttaleren har til sammen 200 w effekt til rådighet og kan styres fra en fjernkontroll eller KEFs Connect app, hvor man også kan legge til strømmetjenester. Som Tidal, Spotify og så videre, men også strømme radio fra nett. Her er det også støtte for AirPlay 2, Chromecast, og Roon-klient.

LSX bak front
LSX bak front

Snur man den ene høyttaleren, som er master, ser man at KEF har lagt HDMI med eARC (lydretur) og USB-C til panelet med innganger. Dermed kan man styre lyden fra en tilkoblet tv, og koble en laptop til USB-inngangen for høyoppløst strømming over kabel. Mens vi snakker om hi-res, LSX II har oss en Ethernet-inngang for tilkobling til en ruter, og støtter opptil 24-bit/384 kHz lyd, DSD, PCM, og MQA.

De kan også kobles til KEFs knøttlille KC62 subwoofer, og har integrering av subwoofer og romtilpasning av akustikken, integrert i appen.

Som før, kan høyttalerne leveres i flere farger, rødt, hvitt, blått, og sort, men også i den lekre Terence Conran-utgaven på bildet over, som tidligere bare var tilgjengelig i et begrenset antall.

KEF LSX II er tilgjengelig mot slutten av juni, prisen er ikke kjent.

LSX II blogpost image 1.jpg 7f4cb0
LSX II hvit

KEF LSX II funksjoner

•  Trådløs strømming med Airplay 2, Chromecast, Bluetooth, Wi-Fi
•  Støtter de fleste lydformater
•  DSD, MQA and og opp til 24-bit/384 kHz
•  Ethernet, USB-C, HDMI ARC, analog inngang, subwoofer utgang
•  11-generasjon Uni-Q koaksial element
•  70 W +  30 W klasse D effekt per kanal, 102 dB lydtrykk
•  KEF Connect App
•  Designet av Michael Young
•  Optimalisert kabinett for bedre akustisk respons
•  Fester for P1 bordstativ, S1 gulvstativ og B1 veggbrakett
•  Farger: Carbon Black, Mineral White, Cobalt Blue, Lava Red og Soundwave by Terence Conran Edition

LSX II landscape Cobalt Blue LSX II landscape with KC62 S1 Carbon Black LSX II landscape with KC62 S1 Mineral White LSX II portrait with KC62 S1 Carbon Black LSX II Portrait with KW1 Single Lava Red LSX II Portrait with P1 by window Carbon Black
<
>
LSX II Portrait with P1 by window Carbon Black
Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
1 Kommentar
nyeste
eldste mest poulære
Inline Feedbacks
View all comments

Utfordringen med denne er vel at den trådløse høytaleren kan enda opp med en liten «skog» av kabler. Her synes jeg WISA løsningen som for eksempel Buchardt Audio bruker i A500 hvor alle kabler kobles i en WISA HUB er mer fleksibel rent oppkoblingsmessig.

Hadde forøvrig vært artig med en test av A500… hint… hint… 🙂

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
De aller dyreste trådløse høyttalerne vi har sett 2500 watt og et vanvittig frekvensområde.
Mer klassisk blir det ikke Kanadiske PSB feirer sitt 50-års jubileum. Med samme mann bak roret som i alle fem tiår.
En klassiker vi ikke glemmer JBL Paragon var den ultimate høyttaleren til å imponere naboene i Beverly Hills med på 1950- og 60-tallet. Og den spilte i stereo!
Sett musikk til sommerfestene med en av disse høyttalerne Ingen sommer uten party, ingen party uten musikk.
Liten partyhøyttaler gjør det meste riktig Med Sony XG300 på hagefest, blir det god stemning, uten at du trenger å være redd for naboklager.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend