TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
BLACK WEEK PÅ LB+ - 12 MND 30%!
Nyhet

De trådløse KEF LSX II får bedre lyd

KEF LSX II blir enda bedre, og enda mer praktisk.

forfatter
Publisert 09.06.22 - 11:10

De små trådløse LSX-høyttalerne fra KEF; er blant våre favoritter. De spiller rett og slett fenomenalt godt, er enkle å plassere og bruke, og de kan leveres i flere farger. Høyttalerne har KEFs unike koaksiale høyttalerelement, og er den minste modellen i en serie trådløse stereohøyttalere som  – foreløpig, ender i flaggskipet LS 60 Wireless.

Nå kommer en oppdatert utgave av LSX, enkelt nok kalt LSX II, med noen viktige forbedringer.

Les også KEF LSX Nå vet jeg hva jeg skal svare til alle som lurer på om det finnes gode, trådløse høyttalere til stereobruk.

Vi trodde de kanskje fikk KEFs nye Meta-versjon av Uni-Q-elementet, men det er forbeholdt de dyrere modellene. Men de har fått det nye ellevte generasjon Uni-Q, og er redesignet DSP-programvare. Som både gir høyttalerne bedre lyd, og flere funksjoner.

LSX II blogpost image 2.jpg a4c253
LSX II Soundwave by Terence Conran Edition

Høyttaleren har til sammen 200 w effekt til rådighet og kan styres fra en fjernkontroll eller KEFs Connect app, hvor man også kan legge til strømmetjenester. Som Tidal, Spotify og så videre, men også strømme radio fra nett. Her er det også støtte for AirPlay 2, Chromecast, og Roon-klient.

LSX bak front
LSX bak front

Snur man den ene høyttaleren, som er master, ser man at KEF har lagt HDMI med eARC (lydretur) og USB-C til panelet med innganger. Dermed kan man styre lyden fra en tilkoblet tv, og koble en laptop til USB-inngangen for høyoppløst strømming over kabel. Mens vi snakker om hi-res, LSX II har oss en Ethernet-inngang for tilkobling til en ruter, og støtter opptil 24-bit/384 kHz lyd, DSD, PCM, og MQA.

De kan også kobles til KEFs knøttlille KC62 subwoofer, og har integrering av subwoofer og romtilpasning av akustikken, integrert i appen.

Som før, kan høyttalerne leveres i flere farger, rødt, hvitt, blått, og sort, men også i den lekre Terence Conran-utgaven på bildet over, som tidligere bare var tilgjengelig i et begrenset antall.

KEF LSX II er tilgjengelig mot slutten av juni, prisen er ikke kjent.

LSX II blogpost image 1.jpg 7f4cb0
LSX II hvit

KEF LSX II funksjoner

•  Trådløs strømming med Airplay 2, Chromecast, Bluetooth, Wi-Fi
•  Støtter de fleste lydformater
•  DSD, MQA and og opp til 24-bit/384 kHz
•  Ethernet, USB-C, HDMI ARC, analog inngang, subwoofer utgang
•  11-generasjon Uni-Q koaksial element
•  70 W +  30 W klasse D effekt per kanal, 102 dB lydtrykk
•  KEF Connect App
•  Designet av Michael Young
•  Optimalisert kabinett for bedre akustisk respons
•  Fester for P1 bordstativ, S1 gulvstativ og B1 veggbrakett
•  Farger: Carbon Black, Mineral White, Cobalt Blue, Lava Red og Soundwave by Terence Conran Edition

LSX II landscape Cobalt Blue LSX II landscape with KC62 S1 Carbon Black LSX II landscape with KC62 S1 Mineral White LSX II portrait with KC62 S1 Carbon Black LSX II Portrait with KW1 Single Lava Red LSX II Portrait with P1 by window Carbon Black
<
>
LSX II Portrait with P1 by window Carbon Black
Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

Black Week Tilbud 30%
Kun 64,16 pr mnd i 12 mnd
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
Annonse
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

En kommentar om “De trådløse KEF LSX II får bedre lyd”

  1. Utfordringen med denne er vel at den trådløse høytaleren kan enda opp med en liten «skog» av kabler. Her synes jeg WISA løsningen som for eksempel Buchardt Audio bruker i A500 hvor alle kabler kobles i en WISA HUB er mer fleksibel rent oppkoblingsmessig.

    Hadde forøvrig vært artig med en test av A500… hint… hint… 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Disse står det en legende bak Etter platespillerne er de klare med sin første høyttaler.
Ta med kinolyden hjem i stua Høres TV-en din tynn og spinkel ut? Vi har testet fem prisgunstige lydplanker som kan kurere mager bass, og gi deg en fet surround-opplevelse!
De beste vi har hørt For en bursdagsgave de grønne høyttalerne fra Monitor Audio er. Her får man faktisk i pose og sekk.
QUAD ESL 63 - klassikeren vi ikke glemmer I høyttalernes Hall of Fame, vil en høyttaler stå for seg selv. I et eget rom med en liten rørforsterker tilkoblet. Spillende Ella Fitzgerald eller Arthur Rubinstein. Folk vil bli bergtatt av klangen.
Lyd på ingen plass Innbyggingshøyttalerne DALI Phantom K-60 LP krever nesten ingen innbyggingsplass i dybden.
Black Week: De beste lydplanke-kjøpene Her er noen av de beste lydplanke-tilbudene vi har funnet så langt under Black Week 2022!
Følg Lyd & Bilde