Dali-vinnereren er kåret!

Den heldige vinneren av Dali Rubicon 8 ble...
forfatter

Mogens Nilsen fra Svendborg!

Gratulerer, du har vunnet et par Dali Rubicon 8 høyttalere  til en verdi av 35.996,–!

rubicon-8-finishes

Dali Rubicon 8  NO gullikon 2014.indd

Dali Rubicon 8:
«Rubicon 8 har et stort slektskap til Epicon 8. Jeg har spilt mye ulik musikk på høyttaleren og kjenner hele tiden igjen de herlige kvalitetene som Dali lykkes å utstyre sine siste modeller med. De som tidligere har fnyst litt av Dali burde låne et øre til Rubicon 8, som er en fullvoksen høyttaler som virkelig gir valuta for hver krone den koster. Jeg gir en toppkarakter og en stor applaus til Dali!» Lyd & Bilde 9 2014.

Lyd & Bilde-redaksjonen gratulerer med den flotte premien, som utvilsomt vil gi mange flotte stunder med musikalske godbiter og fortreffelig lyd!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også