Nyhet

DALI Katch med ny lyd

Utseendet er (nesten) det samme, men konstruksjonen og Bluetoothforbindelsen er forbedret.
forfatter

DALI Katch var tildig ute med en vellykket håndbærbar høyttaler. Men den er nå fem år gammel, og hos DALI har de nok tenkt at det er på tide med noe nytt.

Derfor har de nå laget en andregenerasjonsmodell, DALI Katch G2, som skulle være forbedret på en rekke punkter. Også på lyden.

Bluetooth-forbindelsen er oppgradert til 5.0, og man får nå tilgang til de mer «hi-fi-vennlige» lydprotokollene aptX, aptX-HD og AAC. Man også parre to av dem sammen som et stereosett. Men begge må være G2-utgaven. Batterilevetiden er økt med en fjerdedel, som gir opptil 30 timers musikk på en oppladning.

DALI Katch er en sterohøyttaler med en 3,5″ mellomtoneenhet og en 21 mm domediskant til hver kanal og en slavebass til å hjelpe til i bunnen. De to kanalene spiller i hver sin retning, og kabinettet er i motsetning til den første utgaven oppdelt for å forbedre kanalseparasjonen.

Utseendet er frisket opp med tre nye farger: Caramel White, Iron Black & Chilly Blue.

Prisen blir den samme som på den forrige utgaven, nemlig 4.298 kroner.

DALI Katch fås i tre nye farger, herunder «karamelhvit». (Foto: DALI)

 

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.