Search
Generic filters

Clint Digital sliper multirom-app

Danske Clint Digital slipper multirom til sine Asgard designhøyttalere.

Asgard er navnet på en serie lydprodukter som utvikles av det danske selskapet Clint Digital og designes av den danske designeren Phillip Bodum. Produktene ble presentert på årets IFA Show i Berlin. Asgard-serien er utvikles «for å fylle hjemmet med musikk» og nå kan du med en ny gratisapp for iOS og Android enkelt tilkoble dine Asgard-høyttalere i et multiromoppsett.

Du kan la alle høyttalerne spille i partymodus (samme musikk fra alle høyttalere) eller dele dem opp til å spille ulike sanger. Målet er å gjøre det enkelt og funksjonelt kombinert med en «myk, behagelig og detaljert lyd.»

Clint Digital ble grunnlagt i 2008 og bak varemerket og lanseringen befant det seg en gruppe etablerte entreprenører innen digital lyd og digital video med bransjerøtter tillbake i 1994. Grunnleggerne var blant pionerene innen digitale radioprodukter (DAB /DAB+/ internettradio osv.) i Nord-Europa. Sortimentet er stort sett utviklet og designet i Danmark og er myntet på de som liker design og funksjonalitet.

clintdigital.com

i6_clintapp

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker