PC-høyttaler

Nå kan du snart få B&W-høyttalere på skrivebordet. De smekre MM-1 er laget for å stå ved siden av laptopen din, og er basert på B&Ws høyttalerteknologi med Nautilus-røret bak diskantelementet blant annet.

De små høyttalerne er bare 17 cm høye og har likevel innebyggede 18 w digitalforsterkere til hvert element. I hver av høyttalerne sitter det en 3-tommers bass og en 1-tommers diskant. Sistnevnte med det kjente Nautilus-røret på baksiden av aluminiumsmembranen, for å dempe resonanser på baksiden av membranen.
Høyttalerne er beregnet for plassering nær lytteren, og bruker digital signalprosessering (DSP) som automatisk tilpasser klangbalansen til lyttevolumet, slik at man får bass selv når man spiller lavt. Frekvensresponsen er oppgitt til -6dB ved 57Hz og 22kHz.
MM-1 kan også kobles rett til en USB-port med lydutgang, og da tar DSP-kretsen i høyttalerne seg av den digitale signalbehandlingen. Det samme gjelder om man plugger et par hodetelefoner i høyttalerne, da skal DSP-en i høyttalerne gi en hørbar lydforbedring i følge B&W selv.
En liten fjernkontroll følger også med høyttalerne, som ikke blir å finne i butikkene før etter jul.
Hi-Fi Klubben

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Annonse
Annonse

Les også

Nok engang flyttes premieren på den 25. James Bond-filmen.
Med enda en global strømmeaktør på det nordiske markedet tiltar kampen om strømmeabonnentene.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter
Under CES 2021 viste Razer frem en gamingstol med utrullbar OLED-skjerm! Har den massasje også?
De mest eksklusive surroundprosessorene fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får endelig videokort av siste skrik. Blant annet 8K.