Bryston lager høyttalere

En av hi-fi verdenens mest respekterte produsenter gjør sin debut på høyttalermarkedet!
Annonse
Annonse
forfatter

De som liker tung hi-fi kan neppe ha unngå å høre om Bryston. Den kanadiske produsenten er spesielt kjent for sine potente effektforsterkere, som mang en høyttalerprodusent sverger til når de skal sparke liv i sine høyttalere. Bryston elektronikk går for å være noe av det mest pålitelige du kan kjøpe, ikke minst takket være garantien på 20 år.

Bryston hviler imidlertid ikke på laurbærene, og nå lanserer de for første gang sin egen komplette høyttalerserie. T-serien ledes an av de gulvstående høyttalerne Model T og Middle T, samt stativhøyttaleren Mini T. I tillegg kommer det to matchende senterhøyttalere, en subwoofer og to vegghøyttalere.

Fokuset med den nye serien har vært å oppnå realistisk dynamikk og lavest mulig forvrengning, og Bryston har angivelig gått grundig til verks for å nå målet. Samtlige høyttalere i serien er treveis høyttalere, med separate diskant, mellomtone og basselementer som er utviklet «in-house» hos Bryston. Kabinettene har skråvinklede sider for å motstå vibrasjoner og stående bølger internt.

Den største modellen, Model T, skal ha gjennomgått over 200 målinger i ekkofritt kammer under utviklingsfasen. Den er tilgjengelig i tre utgaver, en med internt delefilter (Model T), en med påkostet eksternt passivt delefilter (Model T Signature), eller med eksternt digital delefilter (Model T Active) som krever seks forsterkerkanaler.

Bryston Mini T
Bryston Mini T

Middle T er en mindre versjon av Model T, med doble 8″ basser, 5,25″ mellomtone og 1″ diskant. Mini T er stativmodellen, også den treveis med henholdsvis 8″, 5,25″ og 1″. De får selskap av de matchende senterkanalene TC1 og TC1 mini. Subwooferen T Sub bruker tre 8″ basser som drives av en intern 600 watts forsterker. Vegghøyttalerne T IW og T OW er også treveis konstruksjoner, laget for montering integrert eller utenpå veggen.

Om høyttalerne tas inn til Norge vites ikke enda, men prisene i US Dollar er som følger:

Model T: $6495/pair
Model T Signature: $7495/pair
Model T Active: $9495/pair
Middle T: $4600/pair
Mini T: $2695/pair
TC1 Center $3200 each
TC1 mini Center $2200 each
T Sub $4195 each
T IW (in-wall) $560 each)
T OW (on-wall) $560 each)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Annonse
Annonse

Les også

LG Display tilbyr flere nye OLED skjermstørrelser i 2021, deriblant en etterlengtet 42-tommer. Spørsmålet er hvilken av TV-produsentene som biter på først?
LG viser frem både små og store TV-er under CES 2021, men denne tar kaka.
TCL satser tungt på den nye MiniLED-teknologien, med flere modeller i planene for 2021.
LG har en rekke TV-nyheter på gang i år, deriblant et helt nytt OLED-panel!

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Samsungs nye trådløse ørepropper kommer med intelligent aktiv støyreduksjon.
Likt som i fjor kommer årets Samsung Galaxy S-serie i tre forskjellige utgaver: Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra.
Sonys enorme videovegg kommer nok ikke inn i stua med det første, men det kan godt hende du får se den i aksjon likevel!
Forsterker kampen mot Sonos, med Sound Bar 550.
Anvendelig 35mm for Sony fullformat
Eksternt grafikkort gir den kompakte bærbare ekstra krefter til spill både hjemme og ute.
Raskere grafikk, raskere CPU, raskere skjerm.
Earins nye øresnegler lover bedre bass og lydkvalitet enn konkurrentene.
Ny infotaimentskjerm dekker hele dasbordet
LG Display tilbyr flere nye OLED skjermstørrelser i 2021, deriblant en etterlengtet 42-tommer. Spørsmålet er hvilken av TV-produsentene som biter på først?
Skal utfordre Volkswagen og Skoda
HBO puster nytt liv i en av tidenes mest populære TV-serier.