TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Bowers & Wilkins 702 Signature Midnight Blue

Sju lag med metallc blå.

forfatter
Publisert 20.11.21 - 10:00

Vanligvis bryr vi oss ikke når en produsent slipper et produkt i en ny farge. For eksempel når et par hodetelefoner vi kjenner, blir tilgjengelig å hvit, i tillegg til den obligatoriske sorte utgaven.

Men nå, må vi vise hva Bowers & Wilkins har gjort, for dette ser uvanlig bra ut.

De har tatt de allerede praktfulle 705 Signature og 702 Signature, og gitt dem sju strøk med lakk. I metallic-blå kalt Midnight Blue.

Low--702 Signature Midnight Blue Metallic High Angle Beauty Low--705 Signature Midnight Blue Metallic Grille Off with Reflection Low--702 Signature Midnight Blue Metallic Grille Off with Reflection Low--705 Signature Midnight Blue Metallic High Angle Beauty
<
>

Teknisk sett snakker vi om de samme høyttalerne, den kompakte 705 Signature og den gulvstående 702 Signature, men i tillegg til blå metallic lakk, er også bass- og mellomntoneelementet utstyrt med en metallring. Og på baksiden har den den samme metallplaten som de øvrige Signature-modellene.

705 Signature og 702 Signature i Midnight Blue, er i salg fra januar 2022.

Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Denne lydplanken koster bare noen hundrelapper Creative Stage Air V2 er en bærbar, batteridreven lydplanke som nesten ikke koster noen ting.
Hvor bra låter Samsungs ultraslanke lydplanke? Samsung Ultra Slim Soundbar må være den tynneste lydplanken vi har sett, men lyden er overraskende stor! HW-S810B kan også noen triks som gjør den ekstra plasseringsvennlig.
En velkommen opplevelse med mykere tonalitet Vi kan være enige om at teknologi skal være for alle. Men trenger man virkelig å gjøre det så tåpelig?
Disse fikk oss til å måpe De små KEF LSX II er de beste blant trådløse stereohøyttalere i denne prisklassen.
TAD er tilbake med ny høyttale TAD-CR1TX blir ikke akkurat billig.
Engelske Lowther er tilbake med Almira Den nye Almira er Lowthers første høyttaler på 30 år.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend