Nyhet

Bowers & Wilkins 702 Signature Midnight Blue

Sju lag med metallc blå.
forfatter

Vanligvis bryr vi oss ikke når en produsent slipper et produkt i en ny farge. For eksempel når et par hodetelefoner vi kjenner, blir tilgjengelig å hvit, i tillegg til den obligatoriske sorte utgaven.

Men nå, må vi vise hva Bowers & Wilkins har gjort, for dette ser uvanlig bra ut.

De har tatt de allerede praktfulle 705 Signature og 702 Signature, og gitt dem sju strøk med lakk. I metallic-blå kalt Midnight Blue.

Low--702 Signature Midnight Blue Metallic High Angle Beauty Low--705 Signature Midnight Blue Metallic Grille Off with Reflection Low--702 Signature Midnight Blue Metallic Grille Off with Reflection Low--705 Signature Midnight Blue Metallic High Angle Beauty
<
>

Teknisk sett snakker vi om de samme høyttalerne, den kompakte 705 Signature og den gulvstående 702 Signature, men i tillegg til blå metallic lakk, er også bass- og mellomntoneelementet utstyrt med en metallring. Og på baksiden har den den samme metallplaten som de øvrige Signature-modellene.

705 Signature og 702 Signature i Midnight Blue, er i salg fra januar 2022.

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.