TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Bowers & Wilkins 700 serie

Henter teknikken fra high-end høyttalerne i 800-serien.

forfatter
Publisert 21.09.22 - 09:29

Da den nye 700-serien debuterte for noen år siden, ble vi mildt sagt begeistret. Høyttalerne var en massiv oppgradering og et friskt pust i et landskap med alt for mange høyttalere å velge blant. Nå er tredje generasjon her, og her er endringene så omfattende at vi snakker ny 700-serie, og ikke bare en oppgradering.

Kabinettene er endret og blitt slankere med en buet frontbaffel for bedre spredningskarakteristikk. Høyttalerelementene er også nye, og her slekter 700-serien mer på flaggskipene i 800-serien enn noen gang før.

707 S3. Foto: Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins 700 serie

Den minste modellen er 707 S3, og er sammen med 706 S3, 704 S3 og HTM72 S3 blant de nye i 700-serien, som ikke får det nye diskantrøret på toppen av kabinettet. De gulvstående 702 S3, 703 S3, den kompakte 705 S3 og senterhøyttaleren HTM71 S3, får alle den det nye diskantrøret.

Diskantelementet er montert i et enda lengre rør frest ut i et stykke aluminium, skal dempe forvrengning ytterligere, med bedre avkobling til kabinettet. Selve elementet er det samme som vi kjenner fra før med karbonmembran, bare med nye ventilerte svingspoler og bedre magneter –  og en øvre grensefrekvens på 47.000 Hz.

Diskantelementet som sitter i de nye 707 S3, 706 S3, 704 S3 og senterhøyttaleren HTM72 S3, har også fått de samme mekaniske forbedringene.

Foto: Bowers & Wilkins

Nye elementer

Høyttaleren i 700-serien med mellomtoneelement, har fått det samme membranopphenget – Biomimetic Suspension – som Bowers & Wilkins bruke i den nylig lanserte 800-serien. Elementet har det samme FST frontopphenget rundt den grå Continuum komposittmembranen vi kjenner fra blant annet 801 D4.

Les også Magisk drømmehøyttaler Den gulvstående Bowers & Wilkins 803 D4 er like deilig som den er dyr. Et teknologisk og musikalsk mesterverk.
Bowers Wilkins 803 D4 SPREAD

De mindre modellene med kombinert bass og mellomtone, har også nye elementer med nytt oppheng og et forbedret chassis. Basselementene bruker Bowers & Wilkins Aerofoil Profile membraner laget som en sandwich med variabel profil.

Tilgjengelig nå

Foto: Bowers & Wilkins

Av andre endringer på 700-serien, finner vi nye kabelterminaler bak ikke ulik de 800-serien bruker, mer effektive bassrefleksporter, og slagskipet i serien 702 S3 har flyttet basssporten fra baksiden til undersiden. Hvor man også finner en ny og mer stabil plattform med nye M10 pigger og føtter, som kan justeres.

700-serien får også en ny kabinettfarge kalt mokka, og blir tilgjengelig i sort og hvitt også. Rosentre er forbeholdt de asiatiske markedet.

Høyttalerne er tilgjengelige nå, og for priser og levering, sjekk HiFi-klubbens nettsider.

B&W - 702 S3 Mocha - Lifestyle 29 -1x1 B&W - 702 S3 Gloss Black - Lifestyle 20 - 1x1 B&W - 707 S3 Satin White - Lifestyle 49 - 1x1 B&W - 707 S3 Beauty - Finishes 2 1x1
<
>
Foto: Bowers & Wilkins

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.

Bowers & Wilkins 702 S2 Signature

Raffinert signaturutgave

De ser nydelige ut, men det er ikke bare det kosmetiske som er tiltalende med B&W 702 S2 Signature.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Skikkelig hi-fi til småpenger Argon Audio har oppdatert sin allerede vellykkede Forte-serie. Det er den bare blitt bedre av.
Monitor Audio fornyer Platinum-serien Monitor Audio feirer 50 år og lanserer nye flaggskiphøyttalere.
Ny 700-serie med høyttalere fra Bowers & Wilkins Henter teknikken fra high-end høyttalerne i 800-serien.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Partyhøyttaler med karaoke og DJ-funksjon Spiller dundrende høyt i 25 timer.
Sonos Sub Mini: Mindre og billigere basshøyttaler Ventetiden er (nesten) over. Her er Sonos Sub Mini.
Følg Lyd & Bilde