Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Bowers & Wilkins 700 S3 Signature-serie lansert

Signatur-utgaver med forfinet lydbilde.

Skrevet av / 02.04.24 - 14:48
Bowers & Wilkins 700 S3 Signature-serie lansert

De fleste høyttalerprodusenter lager spesialutgaver av en eller flere modeller. Bowers & Wilkins gjør det også, og denne gangen har de tatt for seg tre modeller i 700-serien.

Som i tidligere signatur-modeller, er det utførelse og lyden som er forfinet og fintunet. Høyttalerne kan leveres i det som har blitt en slags signaturfarge for B&Ws mer spesielle modeller; Midnight Blue. En dyp blå metallic-lakk. Alternativet er en mørk blanklakkert datuk-trefinér.

Den nye 700 Series Signature-serien, består av de gulvstående 702 S3 Signature, de kompakte 705 S3 Signature og en HTM71 S3 Signature senterhøyttaler.

Foto: Bowers & Wilkins

Alle leveres med en signaturplakett på baksiden, og de har Bowers & Wilkins karakteristiske diskantrør på toppen av kabinettene. Med karbonmembraner som rekker helt opp til 47kHz, bak en redesignet grill. De tekniske endringene innebærer oppgraderte delefiltre med blant annet kondesatorer fra Mundorf, og nye kabelterminaler.

Foto: Bowers & Wilkins

Den gulvstående 702 S3 Signature har tre av B&Ws 165mm Aerofoil Profile basselementer, og en Continuum Cone FST mellomtone i tillegg til karbondiskantene vi kjenner fra testen av 700 S3-serien.

Bass/mellomtonen på 705 S3 Signature har fått nytt oppheng, og Bowers & Wilkins sier at de tekniske endringene har gjort høyttalerne i den nye signatur-serien, mer fokuserte med åpnere og mer raffinert lyd.

Foto: Bowers & Wilkins

Priser i lokal valuta er ikke klare ennå, men de pleier å ligge noen tusenlapper over de normale utgavene av Bowers & Wilkins høyttalere i samme serie.

Les også Tettere på virkeligheten Bowers & Wilkins 700-serie har levd litt i skyggen av den fantastiske 800-serien. Det er det ingen grunn til lengre.
Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total års abonnement
    Kun 137.50 mnd

    Du sparer 288 ,-

Opp-ned-høyttaler - i lydkvalitetens tjeneste

Bowers & Wilkins fintuner lyden

Romforskeren Stig Carlsson

Sonos-skred til sommeren?

Denon-planke med bass uten sub

Kanskje den råeste høyttaleren vi har sett

Sjekk denne in-wall-høyttaleren

Gulvhøyttaleren er kronen på verket

Et innblikk i Harmans aller helligste

Rauna er tilbake

Engelsk legende tilbake etter 63 år

PMC slipper aktive høyttalere

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top