Nyhet

Bose Soundlink Flex kan tas med overalt

En ny utfordrer til Sonos Roam?
forfatter

Bose leverer trådløse høyttalere i ulike størrelser og fasonger: Nå har de klekket ut en ny kompakt og hardfør modell. Bose Soundlink Flex er laget for å tåle en støyt, og kan bli en interessant konkurrent til Sonos Roam, Sony SRS-XB33 og andre bærbare Bluetooth-høyttalere.

Bose Soundlink Flex work hard Bose Soundlink Flex workshop Bose Soundlink Flex
<
>
Bose Soundlink Flex. (Foto: Bose)

Bose Soundlink Flex

Den nye høyttaleren fra Bose måler cirka 20 x 9 x 5 centimeter (L x H x B) og er IP67-sertifisert, som betyr at den skal tåle en viss mengde vann, støv og skitt. Bose forteller at høyttaleren flyter i vann, men bør ikke ligge der altfor lenge. Et pulverlakkert stålgitter som beskytter mot knall og fall.

Bose har utstyrt høyttaleren med kraftige høyttalerelementer, deriblant to passive bass-elementer som skal forbedre bassresponsen. En egen gyro-sensor (Bose PositionIQ) merker hvordan høyttaleren er plassert (horisontalt, vertikalt osv) og optimaliserer lyden deretter.

SoundLink Flex kan huske opptil åtte Bluetooth -tilkoblinger for å gjøre det enkelt å bytte fra en enhet til en annen. Den kan også pares med en ekstra Flex-modell for å spille i stereo, eller kobles til andre Bose-høyttalere (for eksempel en lydplanke) og dele lyden med disse, om du for eksempel vil høre på TV-nyhetene i et annet rom. Den har også innebygd mikrofon, slik at høyttaleren kan brukes til mobilsamtaler.

Bærbare høyttalere til påsketuren Enten du får lov til å reise i påsken eller må nøye deg med en tur rundt i nærområdet, blir opplevelsen bedre med en bærbar reisehøyttaler i sekken.
reisehøyttalere Portable Speakers spring 2021 SPREAD(easter theme)

Bose Soundlink Flex skal kunne gi opptil 12 timers lading, og lades via USB-C. Den veier litt over et kilo og er tilgjengelig i svart, hvit eller blå farge.

Obs! Norsk pris er ennå ikke bekreftet, men høyttaleren koster 149 dollar i USA – regn med rundt 1800 kroner her hjemme.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.