TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Bose Soundlink Flex kan tas med overalt

En ny utfordrer til Sonos Roam?

forfatter
Publisert 14.10.21 - 11:00

Bose leverer trådløse høyttalere i ulike størrelser og fasonger: Nå har de klekket ut en ny kompakt og hardfør modell. Bose Soundlink Flex er laget for å tåle en støyt, og kan bli en interessant konkurrent til Sonos Roam, Sony SRS-XB33 og andre bærbare Bluetooth-høyttalere.

Bose Soundlink Flex work hard Bose Soundlink Flex workshop Bose Soundlink Flex
<
>
Bose Soundlink Flex. (Foto: Bose)

Bose Soundlink Flex

Den nye høyttaleren fra Bose måler cirka 20 x 9 x 5 centimeter (L x H x B) og er IP67-sertifisert, som betyr at den skal tåle en viss mengde vann, støv og skitt. Bose forteller at høyttaleren flyter i vann, men bør ikke ligge der altfor lenge. Et pulverlakkert stålgitter som beskytter mot knall og fall.

Bose har utstyrt høyttaleren med kraftige høyttalerelementer, deriblant to passive bass-elementer som skal forbedre bassresponsen. En egen gyro-sensor (Bose PositionIQ) merker hvordan høyttaleren er plassert (horisontalt, vertikalt osv) og optimaliserer lyden deretter.

SoundLink Flex kan huske opptil åtte Bluetooth -tilkoblinger for å gjøre det enkelt å bytte fra en enhet til en annen. Den kan også pares med en ekstra Flex-modell for å spille i stereo, eller kobles til andre Bose-høyttalere (for eksempel en lydplanke) og dele lyden med disse, om du for eksempel vil høre på TV-nyhetene i et annet rom. Den har også innebygd mikrofon, slik at høyttaleren kan brukes til mobilsamtaler.

Les også Bærbare høyttalere til påsketuren Enten du får lov til å reise i påsken eller må nøye deg med en tur rundt i nærområdet, blir opplevelsen bedre med en bærbar reisehøyttaler i sekken.
reisehøyttalere Portable Speakers spring 2021 SPREAD(easter theme)

Bose Soundlink Flex skal kunne gi opptil 12 timers lading, og lades via USB-C. Den veier litt over et kilo og er tilgjengelig i svart, hvit eller blå farge.

Norsk pris er akkurat bekreftet, og den blir som vi tidligere gjettet: 1799 kroner.

Les mer her.

youtu.be/9o45tHXVmEE

Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Denne lydplanken koster bare noen hundrelapper Creative Stage Air V2 er en bærbar, batteridreven lydplanke som nesten ikke koster noen ting.
Hvor bra låter Samsungs ultraslanke lydplanke? Samsung Ultra Slim Soundbar må være den tynneste lydplanken vi har sett, men lyden er overraskende stor! HW-S810B kan også noen triks som gjør den ekstra plasseringsvennlig.
En velkommen opplevelse med mykere tonalitet Vi kan være enige om at teknologi skal være for alle. Men trenger man virkelig å gjøre det så tåpelig?
Disse fikk oss til å måpe De små KEF LSX II er de beste blant trådløse stereohøyttalere i denne prisklassen.
TAD er tilbake med ny høyttale TAD-CR1TX blir ikke akkurat billig.
Engelske Lowther er tilbake med Almira Den nye Almira er Lowthers første høyttaler på 30 år.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend