Nyhet

Børresen Z5 er priset

Børresen Z5 har vært vist før, nå vet vi også prisen.
forfatter

De enorme høyttalerne med sju elementer, er flaggskipet i Børresens Z-serie, med en pris som matcher.

Børresen Z5 måler 155 cm i høyden, og er bestykket med en av Børresens bånddiskanter på 75 x 30 mm, to 5-tommers bass/mellomtoner, og hele fire 8-tommers basselementer.

Den heftige bestykningen fører vekten opp i 75 kg, og forventet pris for ett par Z5, er 435.000 kr.

De øvrige modellene i Børresens Z-serie, starter på drøyt 100.000 kr paret (Z1), og Z-serien har hentet mye av teknikken fra den enda mer påkostede 0x-serien. Et par Børresen 05 for eksempel, koster 1,1 millioner for et par, og i den sammenhengen er Z5 et kupp.

Høyttalerne har en oppgitt frekvensrespons på 25Hz-50KHz, følsomheten er meget respektable 90 dB, og systemimpedansen er 4 ohm.

Her kan du lese mer om Z5.

 

 

 

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.