Search
Generic filters

B&O BeoLab 12 nå også i hvit

Den flate vegghøyttaleren fra Bang & Olufsen kommer i hvit utførelse og passer nå i enda flere stuer.

Bang & Olufsen lover med de aktive BeoLab 12 ”kraftig akustisk ytelse i intelligent design som er formet etter veggen, og nå kan interiøret i enda flere hjem få glede av den enestående lyden.” Nå kommer den nemlig i hvit utførelse, i tillegg til aluminium.

B&O har gått hardt inn for å fusjonere form og funksjon med BeoLab 12, som vil se vakker ut sammen med hvilken som helst veggmonterte flatskjerm. Høyttalerne er virkelig lekre, og nå som de også kommer i hvitt, vil modellen kunne pryde enda flere interiør.

Voksende interesse
Veggmonterte høyttalere er av voksende interesse blant interiørbevisste. Stadig færre ønsker store høyttalere, og med mindre du har bygget høyttalerne inn i veggen, er flate, vegghengte høyttalere det mest attraktive for mange. Spesielt når vi snakker bakhøyttalere i et flerkanalsoppsett. Da kan du endelig få høyttalere bak deg, uten å måtte dra sofaen langt ut fra bakveggen (noe blir nødvendig, for at alle i sofaen skal kunne høre lyden godt fra begge bakhøyttalerne).

Ulempen med flate vegghøyttalere er at lyden sjeldent er veldig fyldig og involverende. Det lover Bang & Olufsen at ikke er tilfellet med BeoLab 12.

Lanseringen av B&O’s vegghøyttalere i hvitt er i følge produktsjef Michael Jensen, ”et resultat av et sterkt behov i markedet, og gir de som elsker god lyd i hjemmet enda flere innredningsalternativer.”

BeoLab 12 koster 35.200 kroner for et par, inkludert veggfeste. B&O lover fyldig bass, men om du likevel skulle ønske en subwoofer, er BeoLab 11 til 13.900 kroner et naturlig alternativ.

bang-olufsen.com

B&O BeoLab 12 har den karakteristiske linsen, som sprer diskanten jevnt ut i rommet.

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker