Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

B&O BeoLab 12 nå også i hvit

Den flate vegghøyttaleren fra Bang & Olufsen kommer i hvit utførelse og passer nå i enda flere stuer.

Skrevet av / 08.05.12 - 12:54
B&O BeoLab 12 nå også i hvit

Bang & Olufsen lover med de aktive BeoLab 12 ”kraftig akustisk ytelse i intelligent design som er formet etter veggen, og nå kan interiøret i enda flere hjem få glede av den enestående lyden.” Nå kommer den nemlig i hvit utførelse, i tillegg til aluminium.

B&O har gått hardt inn for å fusjonere form og funksjon med BeoLab 12, som vil se vakker ut sammen med hvilken som helst veggmonterte flatskjerm. Høyttalerne er virkelig lekre, og nå som de også kommer i hvitt, vil modellen kunne pryde enda flere interiør.

Voksende interesse
Veggmonterte høyttalere er av voksende interesse blant interiørbevisste. Stadig færre ønsker store høyttalere, og med mindre du har bygget høyttalerne inn i veggen, er flate, vegghengte høyttalere det mest attraktive for mange. Spesielt når vi snakker bakhøyttalere i et flerkanalsoppsett. Da kan du endelig få høyttalere bak deg, uten å måtte dra sofaen langt ut fra bakveggen (noe blir nødvendig, for at alle i sofaen skal kunne høre lyden godt fra begge bakhøyttalerne).

Ulempen med flate vegghøyttalere er at lyden sjeldent er veldig fyldig og involverende. Det lover Bang & Olufsen at ikke er tilfellet med BeoLab 12.

Lanseringen av B&O’s vegghøyttalere i hvitt er i følge produktsjef Michael Jensen, ”et resultat av et sterkt behov i markedet, og gir de som elsker god lyd i hjemmet enda flere innredningsalternativer.”

BeoLab 12 koster 35.200 kroner for et par, inkludert veggfeste. B&O lover fyldig bass, men om du likevel skulle ønske en subwoofer, er BeoLab 11 til 13.900 kroner et naturlig alternativ.

bang-olufsen.com

B&O BeoLab 12 har den karakteristiske linsen, som sprer diskanten jevnt ut i rommet.

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total års abonnement
    Kun 137.50 mnd

    Du sparer 288 ,-

Sonos vil gjøre hverdagen enklere med ny app

Opptil 18 tommer med basskrutt!

Disse høyttalerne er mer spesielle enn de ser ut

Opp-ned-høyttaler - i lydkvalitetens tjeneste

Bowers & Wilkins fintuner lyden

Romforskeren Stig Carlsson

Sonos-skred til sommeren?

Denon-planke med bass uten sub

Kanskje den råeste høyttaleren vi har sett

Sjekk denne in-wall-høyttaleren

Gulvhøyttaleren er kronen på verket

Et innblikk i Harmans aller helligste

Lyd & Bilde
Scroll to Top