B&O BeoLab 12 nå også i hvit

Den flate vegghøyttaleren fra Bang & Olufsen kommer i hvit utførelse og passer nå i enda flere stuer.

Bang & Olufsen lover med de aktive BeoLab 12 ”kraftig akustisk ytelse i intelligent design som er formet etter veggen, og nå kan interiøret i enda flere hjem få glede av den enestående lyden.” Nå kommer den nemlig i hvit utførelse, i tillegg til aluminium.

B&O har gått hardt inn for å fusjonere form og funksjon med BeoLab 12, som vil se vakker ut sammen med hvilken som helst veggmonterte flatskjerm. Høyttalerne er virkelig lekre, og nå som de også kommer i hvitt, vil modellen kunne pryde enda flere interiør.

Voksende interesse
Veggmonterte høyttalere er av voksende interesse blant interiørbevisste. Stadig færre ønsker store høyttalere, og med mindre du har bygget høyttalerne inn i veggen, er flate, vegghengte høyttalere det mest attraktive for mange. Spesielt når vi snakker bakhøyttalere i et flerkanalsoppsett. Da kan du endelig få høyttalere bak deg, uten å måtte dra sofaen langt ut fra bakveggen (noe blir nødvendig, for at alle i sofaen skal kunne høre lyden godt fra begge bakhøyttalerne).

Ulempen med flate vegghøyttalere er at lyden sjeldent er veldig fyldig og involverende. Det lover Bang & Olufsen at ikke er tilfellet med BeoLab 12.

Lanseringen av B&O’s vegghøyttalere i hvitt er i følge produktsjef Michael Jensen, ”et resultat av et sterkt behov i markedet, og gir de som elsker god lyd i hjemmet enda flere innredningsalternativer.”

BeoLab 12 koster 35.200 kroner for et par, inkludert veggfeste. B&O lover fyldig bass, men om du likevel skulle ønske en subwoofer, er BeoLab 11 til 13.900 kroner et naturlig alternativ.

bang-olufsen.com

B&O BeoLab 12 har den karakteristiske linsen, som sprer diskanten jevnt ut i rommet.

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Nå kan du spare mye penger på nytt kamera
AKMs DAC-fabrikk har brent ned, som krøpler produsentene i flere måneder. Slik responderer hi-fi-bransjen.
Black Friday er på trappene. Slik holder du deg trygg, mens du sikrer deg de beste kjøpene.
Duoen bak The Rain får fornyet tillit hos strømmegiganten.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nå er det bare tre uker til vi igjen kan humre og le med sjarmerende Johanne & Co.
Risikoen for å bli snytt er større enn sjansen for å gjøre et kupp.
Light Speaker fra svenske Transparent er ikke som andre trådløse høyttalere.
Popprinsessen går helt nye veier - nå på Disney+.
Fujifilm GFX100 får 400 megapiksler!
Ifølge flere kilder har Samsung ingen planer om en Galaxy Note 21. Note-serien skal erstattes av Galaxy Z Fold 3.
HBO Nordic tar "en dansk en" - lanserer snart sin første danske serie.
Unngå bomkjøp på Black Friday – gå etter testvinnerne!
Den taiwanske produsenten av mopeder og motorsykler vil avduke sin KYMCO F9 elektriske scooter på torsdag.
Dette er hodetelefonene du bør kjøpe i år.
Serien består av seks episoder og er basert på den kritikerroste podcasten Equinox 1985 av Tea Lindeburg og har blant andre Danica Curcic (Broen, Kriger) og Lars Brygmann (Dicte) på rollelisten.
Nedtellingen til Black Friday har startet, her er TV-ene vi anbefaler å ha i kikkerten!