Billig lydplanke med 3D-lyd

Denons nye inngangsmodell DHT-S216 gir DTS Virtual:X, men ikke Atmos.
Denon DHT-S216
Annonse
Annonse
forfatter

For drøyt 2.000 kroner gir lydplanken Denon DHT-S216 virtuell 3D-lyd med DTS Virtual:X. I tillegg støtter den – selvsagt – Dolby Digital.

En 4K-kompatibel HDMI-inngang og en tilsvarende utgang med lydretur (ARC) gjør at den enkelt kobles til TV-en, og den har dessuten både optisk digital og analog lydinngang. Dermed er den bedre utstyrt med innganger enn flere andre, mye dyrere lydplanker.

Nettverkstilkobling får du ikke, men den kan strømme trådløs musikk via Bluetooth.

Noen subwoofer følger ikke med, i stedet har Denon innfelt to basselementer på undersiden av lydplanken for å hjelpe i denne disiplinen.

En Dialogue Enhancer-funksjon gir klarere tale på film og TV, andre lydmoduser kan velges etter smak og kildemateriale. Det finnes også en Pure-modus, som unngår all unødvendig prosessering for renest mulig lyd.

Annonse

Prisen oppgis til 219 euro.

hifiklubben.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Ryktet sier at Sony WF-1000XM4 er like rundt hjørnet
Etter en fullstendig mislykket forhåndsreservering av den elektriske SUV-en IONIQ 5 tirsdag, var det ingen som kom igjennom og fikk reservert. Hyundai gjør nå et nytt forsøk.
Med radar og 3D-teknologi får du full kontroll med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe for oss nordmenn.
Razer Kiyo Pro takler både Zoom-møter om dagen og stemningslys i gamingrommet.
Med lanseringen av Star kan Disney+ tilby 300 "nye" film- og serietitler - inkludert Die Hard og Big Sky.
Sony slipper FX3 for håndholdt proffvideo.
Det har ikke vært en god start for IONIQ 5-lanseringen.
Spotify melder at de snart vil øke lydkvaliteten for Premium-abonnenter.
Hyundais elektriske familie-SUV IONIQ 5 får god plass, og setter sikkerhet i fokus. Lyden er fra Bose!
Sammen med Formlabs skal Sennheiser gi ørepropper perfekt tilpasset brukerens ører.
ID.5 blir en kupéversjon av den elektriske familie-SUV-en ID.4.
Den kinesiske elektronikkgiganten har meddelt til sine leverandører, at de må regne med et markant fall i bestillinger av komponenter til smarttelefoner i år.