Nyhet

Billig lydplanke med 3D-lyd

Denons nye inngangsmodell DHT-S216 gir DTS Virtual:X, men ikke Atmos.
Denon DHT-S216
forfatter

For drøyt 2.000 kroner gir lydplanken Denon DHT-S216 virtuell 3D-lyd med DTS Virtual:X. I tillegg støtter den – selvsagt – Dolby Digital.

En 4K-kompatibel HDMI-inngang og en tilsvarende utgang med lydretur (ARC) gjør at den enkelt kobles til TV-en, og den har dessuten både optisk digital og analog lydinngang. Dermed er den bedre utstyrt med innganger enn flere andre, mye dyrere lydplanker.

Nettverkstilkobling får du ikke, men den kan strømme trådløs musikk via Bluetooth.

Noen subwoofer følger ikke med, i stedet har Denon innfelt to basselementer på undersiden av lydplanken for å hjelpe i denne disiplinen.

En Dialogue Enhancer-funksjon gir klarere tale på film og TV, andre lydmoduser kan velges etter smak og kildemateriale. Det finnes også en Pure-modus, som unngår all unødvendig prosessering for renest mulig lyd.

Prisen oppgis til 219 euro.

hifiklubben.no

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.