Nyhet

Slitesterk bærbar høyttaler fra Bang & Olufsen

Her er et B&O-produkt som tåler det meste. Den lille høyttaleren klarer seg godt på tur, hvor det er risiko for riper.

Skrevet av / 20.05.21 - 11:36
Slitesterk bærbar høyttaler fra Bang & Olufsen

Når vi ser nyheter fra Bang & Olufsen pleier det å være produkter med en stilig finish i kostbare materialer, som man vil verne om i mange år. Men det gjelder ikke BeoSound Explore, som er laget for å tåle tøff behandling.

«Beosound Explore er våres hittil mest robuste høyttaler. Den er støv- og vanntett, har lang batterilevetid og har til tross for sin størrelse fantastisk lydkvalitet. Det gjør den til den perfekte kompanjong på tur, på hytta eller til trening utendørs,» sier Christoffer Poulsen, Senior Vice President og Head of Product Management hos Bang & Olufsen.

BeoSound Explore er ifølge Bang & Olufsen den første på markedet med type 2-anodisert alumium, som gjør den mindre utsatt for riper.

Les også Som bare Bang & Olufsen kan det Designkongen gjør det igjen. Beolit 20 er en nydelig bærbar høyttaler, som også låter bra.

Høyttaleren har en karabin som gjør det enklere å hekte den godt 600 gram tunge høyttaleren på ryggsekken. Og siden den har knapper i stedet for touch, så fungerer betjeningen selv om høyttaleren blir våt, skitten eller fettete.

Med 12,4 cm i høyden og 8,1 cm i diameter er BeoSound Explore på størrelse med en hermetikkboks. Men likevel har det blitt plass til 2 x 30 W forsterkeffekt til å drive de to 1,8″ fulltoneenhetene til et maks lydtrykk på 91 dB. Den blir nok ikke midtpunktet i festivalcampen, men kan likevel gi god lyd i teltet.

Beosound Explore er på størrelse med en hermetikkboks og kan hektes på ryggsekken med en karabin. (Foto: Bang & Olufsen)

Pris og tilgjengelighet

Beosound Explore er tilgjengelig nå i fargene svart antrasitt og grønn til en veiledende pris på 1.999 kroner. En utgave i lysegrå kommer til sommeren.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

Ønsker du kun tilgang til Lyd & Bilde eller L&B Home?

Klikk her for å bestille tilgang til Lyd & Bilde.

Klikk her for å bestille tilgang til L&B Home.

Tivoli Audio slipper ny høyttaler – uten radio

Offisielt: Nå er JL Audio en del av Garmin

DALI 40 år - feirer med heftige high-end høyttalere

Dynaudio i bærekraftig treverk

Episk drønn fra UE

Fullstendig vanvittig subwoofer

Scroll to Top