TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Slitesterk bærbar høyttaler fra Bang & Olufsen

Her er et B&O-produkt som tåler det meste. Den lille høyttaleren klarer seg godt på tur, hvor det er risiko for riper.

forfatter
Publisert 20.05.21 - 11:36

Når vi ser nyheter fra Bang & Olufsen pleier det å være produkter med en stilig finish i kostbare materialer, som man vil verne om i mange år. Men det gjelder ikke BeoSound Explore, som er laget for å tåle tøff behandling.

«Beosound Explore er våres hittil mest robuste høyttaler. Den er støv- og vanntett, har lang batterilevetid og har til tross for sin størrelse fantastisk lydkvalitet. Det gjør den til den perfekte kompanjong på tur, på hytta eller til trening utendørs,» sier Christoffer Poulsen, Senior Vice President og Head of Product Management hos Bang & Olufsen.

BeoSound Explore er ifølge Bang & Olufsen den første på markedet med type 2-anodisert alumium, som gjør den mindre utsatt for riper.

Les også Som bare Bang & Olufsen kan det Designkongen gjør det igjen. Beolit 20 er en nydelig bærbar høyttaler, som også låter bra.
Bang & Olufsen Beolit 20 SPREAD

Høyttaleren har en karabin som gjør det enklere å hekte den godt 600 gram tunge høyttaleren på ryggsekken. Og siden den har knapper i stedet for touch, så fungerer betjeningen selv om høyttaleren blir våt, skitten eller fettete.

Med 12,4 cm i høyden og 8,1 cm i diameter er BeoSound Explore på størrelse med en hermetikkboks. Men likevel har det blitt plass til 2 x 30 W forsterkeffekt til å drive de to 1,8″ fulltoneenhetene til et maks lydtrykk på 91 dB. Den blir nok ikke midtpunktet i festivalcampen, men kan likevel gi god lyd i teltet.

Beosound Explore er på størrelse med en hermetikkboks og kan hektes på ryggsekken med en karabin. (Foto: Bang & Olufsen)

Pris og tilgjengelighet

Beosound Explore er tilgjengelig nå i fargene svart antrasitt og grønn til en veiledende pris på 1.999 kroner. En utgave i lysegrå kommer til sommeren.

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Dansk tordenbrak Vestlyd er et nytt høyttalermerke med høytropende ambisjoner. Vi har testet toppmodellen.
Sonos Sub Mini kan være midt i blinken for mange Endelig en rimeligere Sonos-sub! Og Sub Mini kan være akkurat hva du har ventet på.
Skikkelig hi-fi til småpenger Argon Audio har oppdatert sin allerede vellykkede Forte-serie. Det er den bare blitt bedre av.
Monitor Audio fornyer Platinum-serien Monitor Audio feirer 50 år og lanserer nye flaggskiphøyttalere.
Ny 700-serie med høyttalere fra Bowers & Wilkins Henter teknikken fra high-end høyttalerne i 800-serien.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Følg Lyd & Bilde