TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Bang & Olufsen Beosound A9 og Beosound 2

Ny generasjon Beosound hjemmehøyttalere.

forfatter
Publisert 09.03.23 - 09:00

De har hengt med en stund, Beosound A9 og Beosound 2, som nå oppdateres med støtte for programvareplattformen Mozart. Bak det velkjente og høyst musikalske navnet, står en utskiftbar modul som både den nye Beosound A9 og Beosound 2 er utstyrt med.

Den nye modulen skal gjøre høyttalerne fremtidssikre, og kan byttes ut med en nyere når flere funksjoner, flere tilkoblinger eller ny strømmeteknologi blir en aktualitet.

Beosound A9 5th Gen. & Beosound 2 3rd Gen. Foto B&O

“I dag markerer vi to av våre mest populære hjemmehøyttalere nå er rustet for fremtiden”, sier Bang & Olufsens Vice President of Product Marketing, Michael Henriksson. “Tidløst design handler ikke bare om å lage produkter som er laget for å vare, det handler også om å lage design som folk blir fenget av og stolte av å eie i flere tiår.” 

Bang & Olufsen Beosound 2 og Beosound A9 kan leveres i flere farger, Black Anthracite, Gold Tone og Natural Aluminum.

Beosound A9 5th Gen. 0026 Beosound A9 5th Gen. 0020 Beosound A9 5th Gen. 0019 Beosound A9 5th Gen. 0017
<
>

Beosound A9 ble lansert så langt tilbake som i 2012, og det orignale designet til Øivind Slaatto, har definitivt tålt tidens tann, og ser like scandi cool ut som det alltid har gjort.

Volumet betjenes ved å skyve hånden over overflaten på høyttaleren, og et enkelt trykk er nok til å hoppe over, spille av eller pause en musikken.

Beosound A9 5th Gen. Foto B&O

Mozart-programvaremodulen til den femte utgaven av Beosound A9, er også inkludert i tredje generasjon Beosound 2. Den har også Bang & Olufsens Active Room Compensation, som tilpasser lyden til hvor den er plassert i rommet.

Den kjegleformede høyttaleren har B&Os diskant med spredelinse på toppen, med 360 graders spredning som gir et større lydbilde i rommet.

De nye generasjonene Beosound-høyttalere er ikke prissatt i skrivende stund.

Beosound 2 3rd Gen. Foto B&O

 

 

 

Vil du lese hele artikkelen? Logg inn eller bli medlem av LB+. Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

Bang & Olufsen BeoSound 2

Den stilrene BeoSound 2 har fått Google Assistant inn under aluminiumshuden.

Legg igjen en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
MSI RTX 40: Nye prisbelønte serier av bærbare datamaskiner Ta spranget til et helt nytt nivå med de nye grafikkortene i GeForce RTX 40-serien og 13. generasjon Intel® Core™-prosessorer.
lbpluss
Aktive retrohøyttalere fra Klipsch Lyst på trådløse høyttalere som trøkker? Klipsch The Sevens og The Nines bør rocke opp kåken.
lbpluss
Slår Sonos på hjemmebane Audio Pro A15 er en sterk liten multiroms-bordhøyttaler som du kan ta med deg ut i hagen.
lbpluss
Fyldig lyd og full strømming Gulvhøyttalerne Audio Pro A38 er et innredningsvennlig alt-i-ett-stereoanlegg med musikkstrømming, multirom og TV-tilkobling.
lbpluss
Musikk i dusjen Ikea Vappeby er en liten Bluetooth-høyttaler som tåler å bli brukt i dusjen.
lbpluss
Bang & Olufsen Beosound A9 Ny generasjon Beosound hjemmehøyttalere.
Følg Lyd & Bilde