TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
SOMMERTILBUD PÅ LB+

B & O-lyd i Vanquish

forfatter
Publisert 21.06.13 - 07:58

Aston Martin Vanquish Volante er toppmodellen i Aston Martins modellprogram og har Bang & Olufsen BeoSound bilstereo som standard. Vanquish systemet bygger på systemet fra Vanquish Coupé, og består av 13 aktive højttalere med over 1000 watt forsterkereffekt. Samarbejdet mellem Bang & Olufsen og Aston Martin startede i 2008 med lydsystemet i Aston Martin DBS.

I Volante cabrioleten har man fokusert på at lyden skal være optimal selv om farten er høy og/eller kalesjen er nede. Dette er løst ved at lydsystemet automatisk detekterer om kalesjen er oppe eller nede, og med ytterligere input fra motorstyringen, klimakontrollen og en innebygd mikrofon, blir lyden kontinuerlig etter forholdene. B & O sier de har lagt mer enn 400 timers i å finjustere lydsystemet.

Det visuelt mest synlige i systemet er Bang & Olufsens karakteristiske spredningslinser som løfter seg elegant fra dashbordet når du slår på bilstereoen. Flere av de øvrige 11 høyttalerne er plassert bak aluminiumsgitter i valgbare farger, mens subwooferen sitter skjult.

Aston Martins CEO, Dr. Ulrich Bez, ser det nye Bang & Olufsen BeoSound Vanquish systemet som det opplagte musikalske supplement til kjøreopplevelsen Aston Martin tilbyr. Han uttaler:

«Vi vet at Aston Martin-eiere elsker å bruke bilene sine på forskjellige måter. Noen ganger har de bare lyst på en tur hvor sportsbilen får lov til å vise tenner, og her er den karakteristiske lyden av en kraftig Aston Martin V12-motor den eneste musikken de har bruk for. Men de samme eierne kjører også til og fra jobb og ut i naturen, og her forventer de at lydsystemet leverer den ultimate lytteopplevelsen. Med BeoSound Vanquish systemet får Aston Martin Vanquish Volante-eierne det beste fra begge verdener.»

www.bang-olufsen.com

Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

Siste artikler:

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
De aller dyreste trådløse høyttalerne vi har sett 2500 watt og et vanvittig frekvensområde.
Mer klassisk blir det ikke Kanadiske PSB feirer sitt 50-års jubileum. Med samme mann bak roret som i alle fem tiår.
En klassiker vi ikke glemmer JBL Paragon var den ultimate høyttaleren til å imponere naboene i Beverly Hills med på 1950- og 60-tallet. Og den spilte i stereo!
Sett musikk til sommerfestene med en av disse høyttalerne Ingen sommer uten party, ingen party uten musikk.
Liten partyhøyttaler gjør det meste riktig Med Sony XG300 på hagefest, blir det god stemning, uten at du trenger å være redd for naboklager.
Lydplanke fra... Porsche? Se opp, Sonos og Samsung! Porsches nye lydplanke er like rundt neste sving.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend