B & O-lyd i Vanquish

forfatter

Aston Martin Vanquish Volante er toppmodellen i Aston Martins modellprogram og har Bang & Olufsen BeoSound bilstereo som standard. Vanquish systemet bygger på systemet fra Vanquish Coupé, og består av 13 aktive højttalere med over 1000 watt forsterkereffekt. Samarbejdet mellem Bang & Olufsen og Aston Martin startede i 2008 med lydsystemet i Aston Martin DBS.

I Volante cabrioleten har man fokusert på at lyden skal være optimal selv om farten er høy og/eller kalesjen er nede. Dette er løst ved at lydsystemet automatisk detekterer om kalesjen er oppe eller nede, og med ytterligere input fra motorstyringen, klimakontrollen og en innebygd mikrofon, blir lyden kontinuerlig etter forholdene. B & O sier de har lagt mer enn 400 timers i å finjustere lydsystemet.

Det visuelt mest synlige i systemet er Bang & Olufsens karakteristiske spredningslinser som løfter seg elegant fra dashbordet når du slår på bilstereoen. Flere av de øvrige 11 høyttalerne er plassert bak aluminiumsgitter i valgbare farger, mens subwooferen sitter skjult.

Aston Martins CEO, Dr. Ulrich Bez, ser det nye Bang & Olufsen BeoSound Vanquish systemet som det opplagte musikalske supplement til kjøreopplevelsen Aston Martin tilbyr. Han uttaler:

“Vi vet at Aston Martin-eiere elsker å bruke bilene sine på forskjellige måter. Noen ganger har de bare lyst på en tur hvor sportsbilen får lov til å vise tenner, og her er den karakteristiske lyden av en kraftig Aston Martin V12-motor den eneste musikken de har bruk for. Men de samme eierne kjører også til og fra jobb og ut i naturen, og her forventer de at lydsystemet leverer den ultimate lytteopplevelsen. Med BeoSound Vanquish systemet får Aston Martin Vanquish Volante-eierne det beste fra begge verdener.”

www.bang-olufsen.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Sven Bilen


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også: