Følg oss på

Søk etter tester, nyheter, anmeldelser..

Audiovectors high-end høyttalere fornyes

R6-serien lover enda bedre lyd gjennom 112 endringer.

Sakte men sikkert har Ole og Mads Klifoth, og teamet hos Audiovector, lansert nye høyttalermodeller som har hatt hørbare forbedringer i lyd, finish og anvendelighet. Men forskjellene har aldri vært så store som da Audiovector lanserte den nye R-serien.

Med forbedrede elementer, nye materialer, nye delefiltre og Freedom – jording av elementene, overbeviste den kompakte R1 Arreté og den gulvstående R3 Arreté, oss stort i tester.

Nå er turen kommet til R6-serien som erstatter SR6, og den nye høyttalerserien som legger seg over R3 i størrelse og pris, har gjennomgått 112 endringer siden vi testet SR6 sist. Mange av erfaringene fra flaggskipene R11 og R8, har funnet veien til R6-serien.

Flaggskipet R6 Arreté har fått Audiovectors jordingssystem kalt Freedom, med en egen kabel som jorder elementene og reduserer støy og potensiell forvrengning. Høyttalerelementene er også oppgradert, delefiltrene er nye, og Arreté-utgaven har terminalene montert på en karbonfíberplate.

Innvendig har R6 Audiovectors Isobaric Compound Bass System, hvor to basselementer er montert vetikalt på innsiden av kabinettet, for ekstra rekkevidde og dynamikk i bassregisteret.

Den nye høyttalerserien lanseres i september, og består av R6 Arreté, R6 Avantgarde og R6 Signature. De to førstnevnte med AMT, og serien blir tilgjengelig i flere kabinettutførelser.

 

Annonse

Full tilgang til Lyd & Bilde for 1 kr

Prøv i en uke og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter
Skrevet av

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

R6-serien lover enda bedre lyd gjennom 112 endringer.

R6-serien lover enda bedre lyd gjennom 112 endringer.

R6-serien lover enda bedre lyd gjennom 112 endringer.

R6-serien lover enda bedre lyd gjennom 112 endringer.

R6-serien lover enda bedre lyd gjennom 112 endringer.

Kate Beckinsale beviser, nok en gang, at hun kan sine action-moves.

R6-serien lover enda bedre lyd gjennom 112 endringer.

R6-serien lover enda bedre lyd gjennom 112 endringer.

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.