Nyhet

Audiovectors high-end høyttalere fornyes

R6-serien lover enda bedre lyd gjennom 112 endringer.

Skrevet av / 13.08.20 - 10:32
Audiovectors high-end høyttalere fornyes

Sakte men sikkert har Ole og Mads Klifoth, og teamet hos Audiovector, lansert nye høyttalermodeller som har hatt hørbare forbedringer i lyd, finish og anvendelighet. Men forskjellene har aldri vært så store som da Audiovector lanserte den nye R-serien.

Med forbedrede elementer, nye materialer, nye delefiltre og Freedom – jording av elementene, overbeviste den kompakte R1 Arreté og den gulvstående R3 Arreté, oss stort i tester.

Nå er turen kommet til R6-serien som erstatter SR6, og den nye høyttalerserien som legger seg over R3 i størrelse og pris, har gjennomgått 112 endringer siden vi testet SR6 sist. Mange av erfaringene fra flaggskipene R11 og R8, har funnet veien til R6-serien.

Flaggskipet R6 Arreté har fått Audiovectors jordingssystem kalt Freedom, med en egen kabel som jorder elementene og reduserer støy og potensiell forvrengning. Høyttalerelementene er også oppgradert, delefiltrene er nye, og Arreté-utgaven har terminalene montert på en karbonfíberplate.

Innvendig har R6 Audiovectors Isobaric Compound Bass System, hvor to basselementer er montert vetikalt på innsiden av kabinettet, for ekstra rekkevidde og dynamikk i bassregisteret.

Den nye høyttalerserien lanseres i september, og består av R6 Arreté, R6 Avantgarde og R6 Signature. De to førstnevnte med AMT, og serien blir tilgjengelig i flere kabinettutførelser.

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • LB+ Total i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 Mnd
    Kun 149,- mnd

    Du sparer 288 ,-

Ønsker du kun tilgang til Lyd & Bilde eller L&B Home?

Klikk her for å bestille tilgang til Lyd & Bilde.

Klikk her for å bestille tilgang til L&B Home.

Offisielt: Nå er JL Audio en del av Garmin

DALI 40 år - feirer med heftige high-end høyttalere

Dynaudio i bærekraftig treverk

Episk drønn fra UE

Fullstendig vanvittig subwoofer

Partyhøyttaler med Dolby Atmos

Scroll to Top