Search
Generic filters

Audiovectors high-end høyttalere fornyes

R6-serien lover enda bedre lyd gjennom 112 endringer.

Sakte men sikkert har Ole og Mads Klifoth, og teamet hos Audiovector, lansert nye høyttalermodeller som har hatt hørbare forbedringer i lyd, finish og anvendelighet. Men forskjellene har aldri vært så store som da Audiovector lanserte den nye R-serien.

Med forbedrede elementer, nye materialer, nye delefiltre og Freedom – jording av elementene, overbeviste den kompakte R1 Arreté og den gulvstående R3 Arreté, oss stort i tester.

Nå er turen kommet til R6-serien som erstatter SR6, og den nye høyttalerserien som legger seg over R3 i størrelse og pris, har gjennomgått 112 endringer siden vi testet SR6 sist. Mange av erfaringene fra flaggskipene R11 og R8, har funnet veien til R6-serien.

Flaggskipet R6 Arreté har fått Audiovectors jordingssystem kalt Freedom, med en egen kabel som jorder elementene og reduserer støy og potensiell forvrengning. Høyttalerelementene er også oppgradert, delefiltrene er nye, og Arreté-utgaven har terminalene montert på en karbonfíberplate.

Innvendig har R6 Audiovectors Isobaric Compound Bass System, hvor to basselementer er montert vetikalt på innsiden av kabinettet, for ekstra rekkevidde og dynamikk i bassregisteret.

Den nye høyttalerserien lanseres i september, og består av R6 Arreté, R6 Avantgarde og R6 Signature. De to førstnevnte med AMT, og serien blir tilgjengelig i flere kabinettutførelser.

 

PS! Du leser nå en åpen artikkel. For å få tilgang til alt innhold fra Lyd & Bilde,
se våre abonnementstilbud her .
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Googles nye TV-plattform kommer til Sony og andre Android TV-er i 2021.
Storslipp av serier og filmer i oktober - og nå kommer Mandalorian 2!
Google håper smarthøyttaleren Nest Audio vil gi konkurrentene juling. Ny Chromecast med fjernkontroll også lansert, og dessuten mobilen Google Pixel 5.
Lenovo X1 Fold kan bestilles allerede nå.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Fritt valg på lyseffekter og fire forskjellige opptaksmoduser.
Bang & Olufsen i gaming-samarbeid med e-sportsutøverne i Astralis. Vil ha gaming-headsett klar til våren.
Nettverks-bridger fra Japan lover oss et klokkerent musikksignal, slik at den tilkoblede DAC-en kan skinne ekstra.
Amazon-eide Ring har lansert Always Home Cam, som har en helt unik funksjon: Det er en flygende minidrone som patruljerer hjemmet ditt.
Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!