TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Audiovector R-Series InWall og vegghøyttalere

Høyttalere i R-serien for innbygging, vegg, og tak.

forfatter
Publisert 07.07.22 - 14:10

For mange er det ikke så praktisk med høyttalere på gulvet, og i noen rom er det heller ikke mulig. Derfor finnes det høyttalere for innbygging i vegg eller tak.

De er som regel ikke alt for dyre, og gjerne utstyrt med relativt enkle høyttalerelementer, på en ramme som monteres i åpningen i veggen og dekkes med en overmalbar grill.

Et greit kompromiss når man ønsker lyd i et rom.

Men det er ikke alle som er like lysten på kompromisser. Derfor finnes det ganske dyre innbygging- og vegghøyttalere.

inwall white grille
inwall white

Danske Audiovector er blant de få som lager innbyggingshøyttalere i high-end-klassen. Litt færre kompromisser skal gi mye bedre lyd, selv om høyttalerne er felt inn i veggen, eller taket.

Audivector har nylig oppdatert R-serien og nå har turen kommet til innbyggingshøyttalerne også.

2022 frontpage inwall
R-series inwall

Høyttalerne leveres i to varianter, en for innfelling og en for veggmontering. De to variantene finnes i tre versjoner, Signature, Avantgarde, og toppmodellen Arreté.

De er alle treveis høyttalere med bassrefleksport foran, hvor den vesentligste forskjellen mellom Signature og Avantgarde, er sistnevntes AMT bånddiskant, som vist på bildet over.

lnwall gallery
lnwall gallery

Den mer påkostede Arreté-utgaven, har i tillegg en Arreté -versjon av den samme AMT-diskanten som rekker til 50.000 Hz, Nanopore demping på innsiden, og kabling med kryogen-behandlet kobberstruktur.

Høyttalerne måler 43 x 23 x 8,9 cm og kan leveres i sort eller hvit med tilhørende grill i stoff, men de kan også leveres i spesialfarger på bestilling.

thumbnail inwall restaurant
R-serien inwall montert i et restaurantmiljø.

 

 

 

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

PRØV LB+ I 1 UKE

KUN 10 KR

PRØV FOR 10 KR

LB+ Måned

kr 119,00

KJØP
vipps
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.

Audiovector R3 Arreté

Danske Audiovector har lagt sin elsk på stadige oppgraderinger. Nå kan vi ikke skjønne annet, enn at deres high-end 3-serie har nådd sitt klimaks.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
Musikalsk hyllest til Italias fiolinmakere Sonus faber fornyer Homage-serien
Ny HomePod kommer til Norge Apple lanserer sin større høyttaler i en ny og smartere versjon.
Sjekk den heftige JBL-planken JBL Bar 1300 er deres beste og mest avanserte lydplanke hittil, og skal gi oss ekte kinofølelse hjemme.
LGs lydplanker tilpasses rommet LGs nye lydplanker SC9 og SE6 skal gi omsluttende lyd og en rekke allsidige funksjoner.
Sett musikk til årets siste fest med en av disse høyttalerne Ingen nyttårsfeiring uten party, ingen party uten musikk.
Følg Lyd & Bilde