Audiovector R-Series InWall og vegghøyttalere
TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Audiovector R-Series InWall og vegghøyttalere

Høyttalere i R-serien for innbygging, vegg, og tak.

forfatter
Publisert 07.07.22 - 14:10

For mange er det ikke så praktisk med høyttalere på gulvet, og i noen rom er det heller ikke mulig. Derfor finnes det høyttalere for innbygging i vegg eller tak.

De er som regel ikke alt for dyre, og gjerne utstyrt med relativt enkle høyttalerelementer, på en ramme som monteres i åpningen i veggen og dekkes med en overmalbar grill.

Et greit kompromiss når man ønsker lyd i et rom.

Men det er ikke alle som er like lysten på kompromisser. Derfor finnes det ganske dyre innbygging- og vegghøyttalere.

inwall white grille
inwall white

Danske Audiovector er blant de få som lager innbyggingshøyttalere i high-end-klassen. Litt færre kompromisser skal gi mye bedre lyd, selv om høyttalerne er felt inn i veggen, eller taket.

Audivector har nylig oppdatert R-serien og nå har turen kommet til innbyggingshøyttalerne også.

2022 frontpage inwall
R-series inwall

Høyttalerne leveres i to varianter, en for innfelling og en for veggmontering. De to variantene finnes i tre versjoner, Signature, Avantgarde, og toppmodellen Arreté.

De er alle treveis høyttalere med bassrefleksport foran, hvor den vesentligste forskjellen mellom Signature og Avantgarde, er sistnevntes AMT bånddiskant, som vist på bildet over.

lnwall gallery
lnwall gallery

Den mer påkostede Arreté-utgaven, har i tillegg en Arreté -versjon av den samme AMT-diskanten som rekker til 50.000 Hz, Nanopore demping på innsiden, og kabling med kryogen-behandlet kobberstruktur.

Høyttalerne måler 43 x 23 x 8,9 cm og kan leveres i sort eller hvit med tilhørende grill i stoff, men de kan også leveres i spesialfarger på bestilling.

thumbnail inwall restaurant
R-serien inwall montert i et restaurantmiljø.

 

 

 

Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

Audiovector R3 Arreté

Danske Audiovector har lagt sin elsk på stadige oppgraderinger. Nå kan vi ikke skjønne annet, enn at deres high-end 3-serie har nådd sitt klimaks.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Billig lydplanke imponerer Denons billigste lydplanke med Dolby Atmos har overraskende god lyd.
Nye Boomere fra Ultimate Ears De populære Wonderboom-høyttalerne fra Logitch-eide Ultimate Ears har kommet i sin tredje utgave. Og Hyperboom har fått et ansiktsløft.
Flaggskipserie markerer 50 år for PSB Synchrony-serien markerer 50 år med høyttalerhåndverk. Ikonisk grunnlegger er fortsatt med på laget.
Festhøyttalere og massevis av true wireless fra JBL Uansett smak og lommebok burde du finne et par trådløse ørepropper fra JBL som passer. De har også nye festhøyttalere.
Devialets første lydplanke på testbenken Devialet Dione gir TV-lyden et veritabelt løft, samtidig som den fungerer utmerket til musikk. Men det koster!
Samsungs beste lydplanke på testbenken En av våre favoritt-lydplanker er tilbake i finpusset versjon. Samsung HW-Q995B låter knallbra til film!
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend