Nyhet

Audio Pro-bærbar i lommestørrelse

Den lille Audio Pro P5-høyttaleren kan være med over alt - og tåler vann, sand og vind.
forfatter

Den svenske høyttalerprodusenten Audio Pro er kjent for sine høyttalere til hjemmebruk og for sine større bærbare høyttalere. Men nå vil de gjerne være med når feriekofferten snart kan pakkes igjen. Audio Pro P5 kan tåle både vann og vind. Audio Pro lover også at den leverer bedre lyd enn tradisjonelle reiehøyttalere.

Audio Pros høyttalere har høstet flere priser, også hos oss. Men ingen av dem har vært små nok til å pakke i en koffert.

Bluetooth-høyttaleren P5 er med en størrelse på 22×10 cm liten nok til å bli med i lommen på en badekåpe. Og med en vekt på litt over en halv kilo trenger du ikke bekymre deg for at kofferten blir for tung på flyet. Den tåler også en strandtur, da den til en viss grad er sikret for vann og sand (IPX4).

Audo Pro P5 koster 1.490 kroner.

Audio Pro P5 kan være med i kofferten, og den tåler regn – men ikke en tur i hotellets badebasseng. (Foto: Audio Pro)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.