Hi-Fi:

De har gjort det før, men de kulerunde hodetelefonene til Yamaha ble ingen suksess. Kanskje kan de nye øreproppene til Yamaha slå an i stedet.


På tross av at Yamaha har lange tradisjoner for produksjon av gode høyttalere, har hodetelefoner ikke vært noen udelt suksess. Etter flere års fravær, er de tilbake, denne gangen med ørepropper.
Det dreier seg om tre modeller, toppmodellene EPH-50 på bildet over, en mellommodell kalt EPH-30 vist i sort under og en rimeligere utgave kalt EPH-20. Sistnevnte finnes i fem forskjellige farger, og henvender seg til den ungdommelige grenen av publikummet.

Velger man EPH-20, får man 10,7mm fultonemembraner, mens EPH-30  er mer kompakte og har 9mm membraner. Toppmodellen EPH-50 har relativt store membraner, med 13,6mm er det blant de største menbramene i noen ørepropp, noe som burde gi svært fyldig klang med rikelig med bass.

Norske priser og tilgjengelighet er ikke kjent, og på Yamahas norske nettsider er finner man foreløpig bare EPH-30, i sort eller hvit.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.