TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Yamaha lanserer ørepropper

De har gjort det før, men de kulerunde hodetelefonene til Yamaha ble ingen suksess. Kanskje kan de nye øreproppene til Yamaha slå an i stedet.

forfatter
Publisert 06.04.10 - 07:06


På tross av at Yamaha har lange tradisjoner for produksjon av gode høyttalere, har hodetelefoner ikke vært noen udelt suksess. Etter flere års fravær, er de tilbake, denne gangen med ørepropper.
Det dreier seg om tre modeller, toppmodellene EPH-50 på bildet over, en mellommodell kalt EPH-30 vist i sort under og en rimeligere utgave kalt EPH-20. Sistnevnte finnes i fem forskjellige farger, og henvender seg til den ungdommelige grenen av publikummet.

Velger man EPH-20, får man 10,7mm fultonemembraner, mens EPH-30  er mer kompakte og har 9mm membraner. Toppmodellen EPH-50 har relativt store membraner, med 13,6mm er det blant de største menbramene i noen ørepropp, noe som burde gi svært fyldig klang med rikelig med bass.

Norske priser og tilgjengelighet er ikke kjent, og på Yamahas norske nettsider er finner man foreløpig bare EPH-30, i sort eller hvit.

Siste artikler:

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Disse gleder vi oss til! Flaggskipet PX7 skal omsider erstattes! Den nye Px7 S2 har enda bedre lyd, bedre komfort – og bedre støydemping.
Inzone er Sonys nye gamingmerke Sony debuterer med gamingtilbehør under navnet Inzone. I første omgang med tre headsets og to skjermer. 
Flere nye ørepropper fra JBL JBL har dyttet mer teknologi i sine ørepropper, og utviklet en egen til spilling, med ultralav forsinkelse.
High-tech-propper til gaming Svenske Urbanista har laget et par helt trådløse ørepropper som er spesielt utviklet for spilling over Bluetooth.
Stax trådløse hodetelefoner koster ikke en formue De trådløse Stax Spirit S3 fra Edifier bruker spesielle drivere. Men kanskje ikke slike du tror.
Disse kan du ha i ørene hele dagen Sony LinkBuds S er superkomfortable, og trenger med sin fantastiske omgivelseslyd nesten aldri å tas ut av ørene.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend