Search
Generic filters

Vakker trådløs hodetelefon

De trådløse AKG K935 vekker må-ha begjæret med sin sobre hvite design, og tilpassede dokkingstasjon.

Trådløse hodetelefoner hjemme er innmari praktiske, men ikke alltid det beste valget om lydkvalitet står høyt på ønskelisten. Det skal AKG gjøre noe med, sier de, med disse svinelekre K935.

Den trådløse overføringen bruker 2,4 GHz teknologi for å sende musikken fra den kombinerte senderen og ladestasjonen – som kan henges på veggen – og det gir en rekkevidde rundt 30 meter. Eller tre ganger lengre enn Bluetooth-standarden klarer. Siden overføringen er digital, skal det heller ikke være støy eller interferens innblandet. At den bruker en trådløs teknologi som ikke komprimerer signalet, krysser vi av for i margen for plusspunkter.

Batteritiden er oppgitt til åtte timer per lading, og den har en egen innstilling for bruk sammen med mobiltelefoner eller nettbrett, slik at lyden ikke blir for lav når bærbare enheter er tilkoblet. Samtidig kan man dempe følsomheten når de er koblet til anlegget, for høyere signalkvalitet, og bedre lyd.

Store stoffkledde øreputer som ligger rundt, og ikke på øret, skal gi utmerket bærekomfort, mens tydelig markerte knapper på øreklokken betyr at det er lett å betjene volumet under spilling.

Prisen ventes å havne rundt 2000 kr, og K935 skal være i butikkene i løpet av mai.

AKG-K935dock

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker