Vakker trådløs hodetelefon

De trådløse AKG K935 vekker må-ha begjæret med sin sobre hvite design, og tilpassede dokkingstasjon.
forfatter

Trådløse hodetelefoner hjemme er innmari praktiske, men ikke alltid det beste valget om lydkvalitet står høyt på ønskelisten. Det skal AKG gjøre noe med, sier de, med disse svinelekre K935.

Den trådløse overføringen bruker 2,4 GHz teknologi for å sende musikken fra den kombinerte senderen og ladestasjonen – som kan henges på veggen – og det gir en rekkevidde rundt 30 meter. Eller tre ganger lengre enn Bluetooth-standarden klarer. Siden overføringen er digital, skal det heller ikke være støy eller interferens innblandet. At den bruker en trådløs teknologi som ikke komprimerer signalet, krysser vi av for i margen for plusspunkter.

Batteritiden er oppgitt til åtte timer per lading, og den har en egen innstilling for bruk sammen med mobiltelefoner eller nettbrett, slik at lyden ikke blir for lav når bærbare enheter er tilkoblet. Samtidig kan man dempe følsomheten når de er koblet til anlegget, for høyere signalkvalitet, og bedre lyd.

Store stoffkledde øreputer som ligger rundt, og ikke på øret, skal gi utmerket bærekomfort, mens tydelig markerte knapper på øreklokken betyr at det er lett å betjene volumet under spilling.

Prisen ventes å havne rundt 2000 kr, og K935 skal være i butikkene i løpet av mai.

AKG-K935dock

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.