TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Uten en tråd

forfatter
Publisert 05.04.11 - 09:00

Med Sonys nye hodetelefoner slipper du å snuble i ledningen. Rekkevidden er også mye lengre enn de fleste ledninger rekker.

De ser ikke så store og tunge ut, MDR-RF832RK, som hodetelefonene kalles. Sony har fått plass til 40 mm store membraner i hver av de lukkede øreklokkene, noe som bør bety fyldig klang.

Vekten på  320 gram er ikke så verst når man vet at de inneholder ladbare batterier og trådløs mottaker for lyd.

Sony hevder at rekkevidden er 100 meter, i fri luft, noe mindre naturligvis med vegger i mellom hodetelefonene og senderen. Som plugges i hodetelefonkontakten der forsterkeren står, og bruker radiobølger for å sende lyden til hodetelefonene.

Når man er ferdig å lytte, setter man hodetelefonene oppå senderen, som lader batteriene. De holder forresten i 25 timer før man må lade på ny.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Seriøse trådløse fra Focal Focal Bathys er trådløse hodetelefoner med ANC. Men de konkurrerer ikke mot Sony og Bose, her siktes det nemlig høyere.
Kontor-headset fra B&O Med Beocom Portal har Bang & Olufsen laget et headset til hjemmekontoret og arbeidsplassen.
I en støyende hverdag trenger du disse! I hverdagens trafikk og støy, er det på tide å gjøre hørselen en tjeneste. Her er vår Topp 10-liste over anbefalte hodetelefoner og ørepropper, med støykansellering.
Px8 er det nye flaggskipet fra Bowers & Wilkins B&W lover enda bedre hodetelefonlyd takket være nye drivere med karbonfibermembraner.
Selvformende ørepropper fra Logitech Individuelt formstøpte ørepropper har hittil vært forbeholdt profesjonelle musikere. Logitech har funnet en løsning som virker genial.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Følg Lyd & Bilde