Uten en tråd

forfatter

Med Sonys nye hodetelefoner slipper du å snuble i ledningen. Rekkevidden er også mye lengre enn de fleste ledninger rekker.

De ser ikke så store og tunge ut, MDR-RF832RK, som hodetelefonene kalles. Sony har fått plass til 40 mm store membraner i hver av de lukkede øreklokkene, noe som bør bety fyldig klang.

Vekten på  320 gram er ikke så verst når man vet at de inneholder ladbare batterier og trådløs mottaker for lyd.

Sony hevder at rekkevidden er 100 meter, i fri luft, noe mindre naturligvis med vegger i mellom hodetelefonene og senderen. Som plugges i hodetelefonkontakten der forsterkeren står, og bruker radiobølger for å sende lyden til hodetelefonene.

Når man er ferdig å lytte, setter man hodetelefonene oppå senderen, som lader batteriene. De holder forresten i 25 timer før man må lade på ny.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.